ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΔΕΔΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση αύριο, 21 Μαΐου

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί μεταξύ άλλων, οριζόντια αύξηση 10% στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν στοιχειωδώς η ακρίβεια και ο πληθωρισμός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΕΔΥ: Εικοσιτετράωρη απεργία στις 21 Μαΐου ενάντια στην ακρίβεια

Η ΑΔΕΔΥ επισημαίνει ότι, 14 χρόνια μετά τα μνημόνια, «όπου οι αποδοχές μειώθηκαν κατά 40%, η κυβέρνηση προκαλεί με τα ψίχουλα της εισοδηματικής της πολιτικής και οδηγεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο στη φτώχεια και στην εξαθλίωση».
Apergia, Poreia, Diadilosi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24ωρη πανελλαδική απεργία, ποιοι απεργούν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Για ένα 24ωρο δεν θα λειτουργεί τίποτα, ενώ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική θα κινηθούν συγκεκριμένες ώρες, ώστε να εξυπηρετήσουν όσους πολίτες θελήσουν να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η δύναμη της μαγικής σκέψης, η νέα αύξηση επιτοκίων της ΕΚΤ και το call της Alpha

Η απεργία της ΑΔΕΔΥ, τα Τέμπη και οι ιδιωτικοποιήσεις, τι θα γίνει με τα επιτόκια της ΕΚΤ, το «βουνό» καταγγελιών για τα τρένα, τι είπε στους επενδυτές ο CEO της Alpha, οι επαφές ΤΧΣ στο συνέδριο της M. Stanley και η εκτόξευση των δαπανών της Aegean για καύσιμα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η απεργία στις 16 Μαρτίου δηλώνει η ΑΔΕΔΥ

Η συνδικαλιστική ένωση σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως παράνομη κρίθηκε η απεργία-αποχή για την αξιολόγηση, που δεν έχει καμιά σχέση με την 24ωρη απεργία της 16ης του Μάρτη και καλεί τον υπ. Εσωτερικών να ανασκευάσει τις δηλώσεις του.