ΓΔ: 875.47 1.86% Τζίρος: 38.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Εξαντλείται ο χρόνος της SAS καθώς η απεργία των πιλότων συνεχίζεται

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της SAS δήλωσε ότι ο χρόνος εξαντλείται και ότι η Δευτέρα θα μπορούσε να είναι η τελευταία ημέρα των συνομιλιών μεταξύ της διοίκησης της SAS και των συνδικάτων.
Aeroplano, Airplane
ΔΙΕΘΝΗ

Η αεροπορική εταιρία SAS και τα συνδικάτα συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις

Η SAS, οι βασικοί ιδιοκτήτες της οποίας είναι η Σουηδία και η Δανία, προσπαθούσε για χρόνια ανταγωνιστεί εταιρίες χαμηλού κόστους, πριν ξεσπάσει η πανδημία που γονάτισε τον κλάδο των αερομεταφορέων.
ΔΙΕΘΝΗ

«Έμφραγμα» στα αεροδρόμια προκαλεί η απεργία των εργαζομένων της SAS

Η SAS αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ πρέπει να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα αλλά και να προσελκύσει το ενδιαφέρον νέων επενδυτών προκειμένου να επιβιώσει.
ΔΙΕΘΝΗ

Νέες αρρυθμίες στα διεθνή αεροδρόμια, η Lufhtansa ακυρώνει 2.000 πτήσεις

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία αναφέρει πως για τις ακυρώσεις των πτήσεων ευθύνονται οι απεργίες του προσωπικού για την ασφάλεια των πτήσεων, τα καιρικά φαινόμενα και η αύξηση των μολύνσεων από κορονοϊό.
Aeroplano, Airplane
ΔΙΕΘΝΗ

Το 2025 η επιστροφή στα προ κορονοϊού επίπεδα της αεροπορικής κίνησης

Αν και η εναέρια κυκλοφορία παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, στην επόμενη 20ετία αναμένεται να διπλασιαστεί ο αριθμός των νέων αεροπλάνων που θα καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση που θα δημιουργηθεί.
Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα επίπεδα του 2019 πλησιάζει η επιβατική κίνηση στο «Ελ. Βενιζέλος»

Συνολικά, η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας τον Ιούνιο, ανήλθε σε 2,43 εκατ., μειωμένη κατά 6,8% σε σχέση με την κίνηση του Ιουνίου 2019. Ωστόσο τον Ιούνιο, οι πτήσεις εσωτερικού ήταν αυξημένες κατά 3,3%, σε σχέση με τον Ιούνιο του 2019.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Emirates: Αναζητεί προσωπικό στην Ελλάδα και οργανώνει Open Day

Η αεροπορική εταιρεία αναζητά άτομα που ενδιαφέρονται για την παροχή απλών, αλλά εξατομικευμένων και ανώτατου επιπέδου, υπηρεσιών φιλοξενίας. Πού θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα τα Open Days και τί πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι.