ΓΔ: 1186.21 -0.47% Τζίρος: 28.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:18:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Aegean
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aegean: «Απογειώθηκε» στα 678,1 εκατ. ο τζίρος με άνοδο 51% στο α' εξάμηνο

Στα 37,1 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη, ενώ η αύξηση στην επιβατική κίνηση προήλθε κυρίως από το δίκτυο του εξωτερικού όπου σημειώθηκε άνοδος 52% από την αντίστοιχη περίοδο του 2022.
Gerogiannis-Kazim
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το δρομολόγιο Αθήνα - Ν. Υόρκη στις πτήσεις κοινού κωδικού Aegean - Emirates

Η συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2022, παρέχοντας στους επιβάτες της Emirates τη δυνατότητα να ταξιδεύουν - μέσω Αθήνας - σε 8 ελληνικούς προορισμούς, με ένα εισιτήριο και ενιαία πολιτική αποσκευών.
aegean
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο δρομολόγιο της Aegean θα διασυνδέει απευθείας Σκόπια με Σαράγεβο

Η εταιρεία θα διασυνδέει τις δυο πρωτεύουσες με αεροσκάφος ATR72 600, και οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aegean: Βραβεύτηκε ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική στην Ευρώπη

Κορυφαίες διακρίσεις για την ελληνική αεροπορική εταιρεία που εκτός τον τίτλο της « περιφερειακής πρωταθλήτριας Ευρώπης» βρίσκεται και μεταξύ των καλύτερων εταιρειών για το πλήρωμα καμπίνας.
tourismos-aerodromia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε ανοδική πορεία η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας οι επιβάτες που έχουν διακινηθεί από τα αεροδρόμια της χώρας στο πρώτο πεντάμηνο ανέρχονται στα 18.057.033 σημειώνοντας άνοδο της επιβατικής κίνησης κατά 28,4%.
ESG

ΔΕΗ: Νέα υπηρεσία επιβράβευσης σε συνεργασία με την AEGEAN

Οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να συνδέσουν τον Miles+Bonus λογαριασμό τους με το myΔΕΗ και να κερδίζουν μίλια από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους με τη ΔΕΗ, καθώς και να εξαργυρώσουν μίλια για την πληρωμή του λογαριασμού τους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γερογιάννης (Aegean): Oι προϋποθέσεις για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη

«Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η κοινή προσπάθεια για αξιοποίηση των εσόδων από τον τουρισμό, για τη δημιουργία υποδομών υψηλότερης προστιθέμενης αξίας και υπηρεσιών», τόνισε ο CEO της Aegean.