ΓΔ: 891.69 0.78% Τζίρος: 69.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση περιορισμών για τις πτήσεις εσωτερικού, οι νέες οδηγίες

Ποιες είναι οι πτήσεις εσωτερικού που θα επιτρέπονται μέχρι τις 12 Απριλίου. Χωρίς καραντίνα θα εισέρχονται οι εμβολιασμένοι επιβάτες από το Ισραήλ. Τι ισχύει για τις υπόλοιπες πτήσεις από το εξωτερικό.
businessdaily_tourism_covid
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βαριά σύννεφα για τον τουρισμό, «στοπ» στις κρατήσεις από τη Βρετανία

«Μπλόκο» από τη βρετανική κυβέρνηση στα ταξίδια αναψυχής με απειλή προστίμου, αβέβαιη η επανεκκίνηση στα μέσα Μαΐου, ενώ η Γερμανία παρατείνει το σκληρό lockdown. Συνεχίζεται η πίεση στη μετοχή της Aegean.
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ρεκόρ 12 μηνών στον αριθμό των επιβατών αεροπορικών εταιριών

Η COVID-19 κατέστρεψε τη ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια, με τον αριθμό των επιβατών αεροπορικών εταιριών στις ΗΠΑ να μειώνεται κατά 60% το 2020. Αυξάνονται οι κρατήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η British Airways βάζει πωλητήριο στα κεντρικά της λόγω τηλεργασίας

Η British Airways ανέφερε σε ανακοίνωση ότι πολλοί υπάλληλοι χαίρονται που εργάζονται από το σπίτι και ότι η μελλοντική της πολιτική θα είναι πιθανόν ένας ευέλικτος συνδυασμός εργασίας από το γραφείο και τηλεργασίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γερμανία: Η Eurowings υπερδιπλασιάζει τα αεροσκάφη της ενόψει Πάσχα

Η Eurowings σκοπεύει έως το καλοκαίρι να έχει επιστρέψει στο 70% της λειτουργίας της το 2019. Αυτή τη στιγμή πετούν 20 αεροσκάφη, τον ερχόμενο μήνα θα αυξηθούν σε 45, ενώ το καλοκαίρι θα φθάσουν τα 75-80.