ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Α. Μάνη: Οι εφευρέσεις είναι κινητήριες δυνάμεις για μια βιώσιμη ανάπτυξη

Έχει σημειωθεί αλματώδη αύξηση στη χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια, και ειδικά το 2023, καθώς ο αριθμός των αιτήσεων Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και των καταθέσεων Εμπορικών Σημάτων έφτασε σε νέο υψηλό επίπεδο.
Cars, Autokinito, Aytokinitiko
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα πληρωμή επιδότησης από το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»

Το αμέσως προηγούμενο διάστημα είχαν επαναδιατεθεί σε πολίτες, κεφάλαια ύψους πάνω από 700.000 ευρώ, που αφορούσαν ανενεργές αιτήσεις. Συνολικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν γίνει δεκτές 330 αιτήσεις.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα της υποβολής αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης

Οι δικαιούχοι έχουν προθεσμία να υποβάλλουν αιτήσεις έως και τις 8 Δεκεμβρίου, ενώ έως τις 22 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης που εφέτος κυμαίνεται από 100 έως και 1.000 ευρώ.
Xrimata, Money, Metrita, Cash, Evro, Euro
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε αύξηση 8% του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος προχωρά η κυβέρνηση

Ως ανώτατο όριο του εγγυημένου ποσού ορίζονται τα 972 ευρώ μηνιαίως, ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού. Επιπλέον η αύξηση του εγγυημένου ποσού συμπαρασύρει και τα εισοδηματικά κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για την επιδότηση ενοικίου των πληγέντων

Οι πολίτες που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές των μηνών Ιουλίου - Σεπτεμβρίου 2023, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ψηφιακά την αίτησή τους για την επιδότηση προσωρινής στέγασης.
Σύμη, Δωδεκάνησα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αρχίζουν οι αιτήσεις πληρωμής για τους παρόχους του «Τουρισμός για Όλους»

Τα ποσά πλέον καταβάλλονται στους παρόχους ακατάσχετα και ασυμψήφιστα με οφειλές προς φορολογική διοίκηση και Δημόσιο, ενώ δεν υποβάλλεται φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επαναλειτουργεί η πλατφόρμα για την υπαγωγή πληγέντων στα μέτρα στήριξης

Νέες αιτήσεις πρώτης αρωγής για όσους επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021 στην Κρήτη και τροποποίηση αιτήσεων πρώτης αρωγής για όσους επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού 2021.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άρχισαν οι αιτήσεις επιχειρήσεων για την επιδότηση νέων θέσεων εργασίας

Σκοπός της δράσης είναι η προώθηση της απασχόλησης, ιδιαίτερα για τους μακροχρόνια ανέργους και τους ανέργους μεγαλύτερων ηλικιών των οποίων η διαρκής ανεργία δυσχεραίνει την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.