ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ALUMIL

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δύο δεκαετίες ισχυρής επενδυτικής παρουσίας στην Αίγυπτο μετρά η Alumil

Η συστηματική και μεθοδική ανάπτυξη της εταιρείας στην αιγυπτιακή αγορά, αλλά και η εγνωσμένη αξία της στον κλάδο της διεθνώς συνέβαλαν ώστε να συμμετέχει σε άνω του ενός τρίτου των μεγάλων έργων που υλοποιούνται στην Αίγυπτο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεχίζει την ανάπτυξη εκτός συνόρων η Alumil, νέο showroom στο Σεράγεβο

Ενισχύει το αποτύπωμά της στην αγορά της Βοσνίας η Alumil που φιλοδοξεί το νέο showroom να αποτελέσει ένα hub δικτύωσης και εκπαίδευσης, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου.
MARKET MAKER

«Καπνός» τα εκλογικά κέρδη των τραπεζών, τα περίεργα της Alumil και η Intralot

Το βίαιο γύρισμα του τραπεζικού δείκτη σε επίπεδα Μαΐου, η μεγάλη πτώση στη Wall υπό τον φόβο των επιτοκίων, η αντίδραση της Alpha Bank, το τέλος της... ομηρίας της Alumil και η αλλαγή σελίδας για Intralot.
MARKET MAKER

Η εξωτερική πίεση στο ΧΑ, η άνοδος των τραπεζών και η «βουτιά» της Epsilon Net

Το κακό κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές έκοψε τη φόρα του Γενικού Δείκτη, οι τράπεζες ξεχώρισαν μετά την πρόταση Eurobank στο ΤΧΣ για premium 18%. Οι κραδασμοί στην Epsilon Net και οι ρευστοποιήσεις στην Έλτον.
Alumil
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alumil: Υποχώρηση 88,4% των καθαρών κερδών στα 2,9 εκατ. το α' εξάμηνο

Στα 196,6 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών του ομίλου σημειώνοντας πτώση 4,5% έναντι της περασμένης χρονιάς ενώ τα EBITDA ανήλθαν σε 17,3 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 56,5% έναντι του α' εξαμήνου του 2022.