ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τελική ευθεία η «ναυμαχία» των φρεγατών με έπαθλο ύψους 5 δισ. ευρώ

Γαλλία, ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιταλία οι κυριότεροι διεκδικητές. Εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα για το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα των τελευταίων ετών. Πληροφορίες για επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα.
ΔΙΕΘΝΗ

Μόσχα και Άγκυρα ολοκληρώνουν τις συνομιλίες για τη συστοιχία S-400

Η Ρωσία κι η Τουρκία είχαν υπογράψει συμφωνία για την αγορά συστοιχίας του αντιαεροπορικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400 το 2017, η οποία παραδόθηκε στην Άγκυρα στο διάστημα καλοκαιριού-φθινοπώρου του 2019.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλκ. Στεφανής: Προτεραιότητα η ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας

Ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας δήλωσε πως η ελληνική αμυντική βιομηχανία, προβάλλοντας την εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία της, προωθεί τα προϊόντα της σε ένα ευρύ κοινό.
Anastasios Rozolis-SEKPY
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

«Πώς θα πάρει μέρισμα 4,5 δισ. η χώρα από την αμυντική βιομηχανία»

Ο Αν. Ροζολής, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού εξηγεί, σε συνέντευξη στο Business Daily, πώς μπορεί να φέρει κοσμογονία στην οικονομία το εξοπλιστικό πρόγραμμα των 15 δισ. ευρώ.
Skaramanga
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Θολό τοπίο στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Η σκακιέρα του νέου διαγωνισμού

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός, αβεβαιότητα για τον αριθμό των ενδιαφερόμενων και το προσφερόμενο τίμημα, καθυστερήσεις στο πρόγραμμα για τις φρεγάτες. Επιθέσεις από Πριόβολο, απάντηση από το διαχειριστή.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στρατηγικοί εταίροι να επενδύσουν στην αμυντική βιομηχανία της χώρας

Στην πρόθεση της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει τόσο τις δημόσιες δομές όσο και τις ιδιωτικές εταιρείες της αμυντικής βιομηχανίας της Ελλάδας στα εξοπλιστικά προγράμματα που «τρέχουν» αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
Oikonomiko Forum Delfon
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόλος έλξης ξένων επενδύσεων η καινοτόμα εγχώρια αμυντική βιομηχανία

Εκπρόσωποι μεγάλων αμυντικών βιομηχανιών στο πλαίσιο του Φόρουμ των Δελφών αναφέρθηκαν στη σημασία που έχουν οι νέες τεχνολογίες στην αμυντική βιομηχανία, ενώ μίλησαν και για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται στη χώρα μας.