ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:08:26 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Δημήτριος Αγγελόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΛΒΟ

Επιστρέφει στο προσκήνιο η ΕΛΒΟ, τι θα γίνει με τις αμυντικές συμβάσεις

Ο Δημ. Αγγελόπουλος, γενικός διευθυντής της ΕΛΒΟ, μίλησε στο Businessdaily.gr για το παρόν και το μέλλον της εταιρείας με τη συμμετοχή νέων επενδυτών, για τη συνεργασία με την ΕΛΤΡΑΚ και τη διεκδίκηση αμυντικών προγραμμάτων.
Arxytas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρ. Σταϊκούρας: Μέσα στο χρονοδιάγραμμα οι εργασίες για το UAV «Αρχύτας»

Το έργο «Αρχύτας» προβλέπεται να ολοκληρωθεί, περί το τέλος του 2023 – πρώτο δίμηνο του 2024. Ταυτόχρονα, προχωρούν οι προεργασίες για δεύτερο, αναβαθμισμένο σύστημα, με συνεργασία υπουργεία.
Belharra, Fregates, Gallia, France
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ξεκλειδώνουν» επιχειρηματικές συμφωνίες για τις φρεγάτες του Ναυτικού

Η αρχή έγινε με τη συμφωνία – πλαίσιο που υπογράφηκε στη Γαλλία ανάμεσα στον γαλλικό κολοσσό Naval και στην ελληνική εταιρεία MEVACO. Συνεχείς επαφές στην Αθήνα με εκπρόσωπο γαλλικού βιομηχανικού συνδέσμου.
Symfonia-MEVACO-NAVAL
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συμφωνία Mevaco - Naval Group για τις νέες φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού

Η Συμφωνία Πλαίσιο απεικονίζει τη δυναμική της γαλλοελληνικής συνεργασίας που αναπτύσσεται επίσης από τη συμφωνία εταιρικής σχέσης που υπογράφηκε μεταξύ της GICAN και του ΣΕΚΠΥ τον Φεβρουάριο του 2020.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ναυτιλία και Αμυντική Βιομηχανία δίνουν τα «χέρια» με μνημόνιο συνεργασίας

Τόσο η HEMEXPO όσο και ο  ΣΕΚΠΥ εκτιμούν ότι μέσω της συνεργασίας τους, δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς αξιοποιούν ευκαιρίες και εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες, τη γνώση και την εμπειρία τους.
Anastasios Rozolis-SEKPY
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Α. Ροζολής: Οι τρεις πυλώνες της αμυντικής βιομηχανίας στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ επανέλαβε την ανάγκη να υπάρξει δομή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε επίπεδο υφυπουργού. «Να υπάρχει ένας πολιτικός προϊστάμενος ο οποίος θα έχει μοναδική απασχόληση την ανάπτυξη της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας».