ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για το Μέτρο 5.2, ύψους 45 εκατ. ευρώ

«Στόχος να δώσουμε και πάλι πνοή στους κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους που υπέστησαν ζημιές από τις θεομηνίες του φθινοπώρου και τις μέγα- πυρκαγιές του καλοκαιριού» ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ιπποδρομίες Α.Ε.: Διακοπή της διεξαγωγής ελληνικών ιπποδρομιών

Για τους ενεργούς αναβάτες και τους αναβάτες προπόνησης, η εταιρεία θα προσφέρει αποζημιώσεις που θα αντανακλούν τις δραστηριότητες τους κατά την προηγούμενη χρονιά, καθώς και δωρεάν πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας για έναν χρόνο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι μισθοί των υπουργών, υφυπουργών και γενικών γραμματέων

Ο κοινοβουλευτικός υπουργός λαμβάνει επιπλέον της βουλευτικής αποζημίωσης περίπου 1.865 ευρώ καθαρά για ταχυδρομική ατέλεια-έξοδα γραφείου-κίνησης κλπ., ώστε ο καθαρός μισθός να διαμορφώνεται σε περίπου 5.017 ευρώ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καταβολή επιπλέον 26 εκατ. σε παραγωγούς που δεν έλαβαν προκαταβολή

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, παρουσίασε παράλληλα το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγράμματος 5.2 για δωρεάν αντικατάσταση του απολεσθέντος ζωικού κεφαλαίου και τη δωρεάν ανακατασκευή σταβλικών εγκαταστάσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Interamerican: Προχωρούν οι αποζημιώσεις των πληγέντων της κακοκαιρίας “Daniel”

Σημαντικό ρόλο από τις πρώτες στιγμές στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων αλλά και της τοπικής κοινωνίας διαδραμάτισαν οι ιδιόκτητες μονάδες της Οδικής και Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόσο απέχει η Ελλάδα από την υποχρεωτική ασφάλιση των κατοικιών

Μόνο 1 εκατ. σπίτια επί συνόλου 6,5 εκατ. είναι ασφαλισμένα. Απαραίτητες οι φοροαπαλλαγές ως κίνητρο. Είναι έτοιμες οι ασφαλιστικές να ανταποκριθούν στους αυξημένους κινδύνους; Στα 12 ευρώ το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για κατοικία 100 τ.μ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ιω. Χατζηθεοδοσίου: Να μην παρακρατούν οι τράπεζες χρήματα από αποζημιώσεις

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τόνισε πως οι ασφαλιστικές αποζημιώσεις που λαμβάνουν οι πολίτες θα πρέπει να χαρακτηριστούν ως ακατάσχετες, καλώντας τις τράπεζες να λάβουν ενιαία απόφαση για το ζήτημα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 34 εκατ. έχουν καταβληθεί στους πληγέντες της κακοκαιρίας

Μέχρι στιγμής 6.073 άτομα έχουν λάβει αποζημιώσεις, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έχουν πραγματοποιηθεί 26.683 οριστικοποιημένες αιτήσεις και 4.794 προσωρινές αιτήσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προχωράει με ταχείς ρυθμούς το σχέδιο αποκατάστασης της Θεσσαλίας

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης τόνισε πως έχουν καταχωρηθεί πάνω από 23.000 αιτήσεις για αποζημιώσεις και ακόμα 5.000 προσωρινές. Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία στη Θεσσαλία.