ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

Nikos-Androulakis-KINAL-PASOK
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για παρακολούθηση του τηλεφώνου του

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον πρώτο έλεγχο που έγινε στη συσκευή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, φάνηκε η παρουσία ύποπτου συνδέσμου (link) που συνδέεται με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος αναλαμβάνει χρέη εισαγγελέα στον Άρειο Πάγο

Ο κ. Ντογιάκος έχει κατά καιρούς χειριστεί πλήθος σημαντικών υποθέσεων με την κορυφαία να αποτελεί η δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας αναλαμβάνει η Ευαγγελία Νίκα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Είπε «όχι» ο Άρειος Πάγος σε πιλοτική δίκη για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα της ΔΕΗ για πιλοτική δίκη καθώς έχει ήδη ασκηθεί ομαδική αγωγή που θα εκδικαστεί στις 6 Ιουλίου και θα παράγει επί της ουσίας τα ίδια αποτελέσματα, αφού η δικαστική κρίση θα καταλάβει το σύνολο των καταναλωτών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΕΚΡΟΨ: Σχεδιάζει να καταθέσει προσφυγή κατά του Δημοσίου για αποζημίωση

Η εταιρεία θεωρεί πως η απόφαση του Αρείου Πάγου για την εκτός σχεδίου έκταση στα παλιά λατομεία Ψυχικού ήταν υπέρμετρα άδικη αλλά θα την σεβαστεί και είναι αποφασισμένη να ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα κατά του Δημοσίου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρειος Πάγος: Αποφασίζει για την πιλοτική δίκη για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Σχετική συλλογική αγωγή έχουν καταθέσει καταναλωτικές οργανώσεις - το ΙΝΚΑ και η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος - ζητώντας να κηρυχθεί παράνομος ο τρόπος εφαρμογής της ρήτρας.
thanou
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες Βγενόπουλου εναντίον Θάνου

Εισαγγελική έρευνα, με τη μορφή του κατεπείγοντος, θα διενεργηθεί εκ νέου για τη μήνυση που είχε καταθέσει ο εκλιπών επιχειρηματίας, εξαιτίας των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει.
Pappas-SYRIZA
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εισαγγελική πρόταση παραπομπής του Νίκου Παππά στο Ειδικό δικαστήριο

Η εισαγγελέας του δικαστικού συμβουλίου του Αρείου Πάγου Γ. Αδηλίνη προτείνει επίσης να παραπεμφθεί για ηθική αυτουργία στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας που αποκάλυψε την υπόθεση.
thanou
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

B. Θάνου: Αναμάσημα συκοφαντιών για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο

Η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου δηλώνει ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της εναντίων όσων ανακυκλώνουν τις άθλιες συκοφαντίες σε βάρος της, οι οποίες διερευνήθηκαν και αρχειοθετήθηκαν από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, από το 2016.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για την αθλητική βία, έφοδοι σε συνδέσμους οπαδών

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου απευθύνει αυστηρές συστάσεις για τη δραστική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με αθλητικό υπόβαθρο και ζητεί από τους εισαγγελείς Πρωτοδικών της χώρας να αξιοποιούν όλα τα νόμιμα μέσα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρειος Πάγος: Aυτόφωρο στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

O εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Β. Πλιώτας, απέστειλε εγκύκλιο προς τους συναδέλφους του και ζητά την άμεση προσαγωγή των υπαιτίων στο αυτόφωρο, την ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα και την παραγγελία κυρίας ανάκρισης για τα κακουργήματα.