ΓΔ: 875.43 0.27% Τζίρος: 49.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

ΔΙΕΘΝΗ

Το στάδιο «Ούνικο» στη Λα Πλάτα μετονομάστηκε σε «Ντιέγκο Μαραντόνα»

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο κυβερνήτης της επαρχίας του Μπουένος Αϊρες, Άξελ Κίσιλοφ, παρουσία του Προέδρου της Αργεντινής, Αλμπέρτο Φερνάντες, και της αντιπροέδρου Κριστίνα Κίρσνερ.
ΔΙΕΘΝΗ

«Κόκκινη ζώνη» της πανδημίας το βόρειο τμήμα της Αργεντινής

«Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Το 93% των κλινών στις μονάδες εντατικές θεραπείας είναι κατειλημμένο», προειδοποιεί ο Σέρχιο Μπαρέρα Ρουίς, γιατρός στην πόλη Παλπαλά, και στέλεχος του ιατρικού συλλόγου της Αργεντινής.
ΔΙΕΘΝΗ

Απαγόρευση διεθνών πτήσεων έως 31 Αυγούστου σε Κολομβία και Αργεντινή

Η Αργεντινή προχώρησε σε παρόμοιο δραστικό μέτρο αυτό το μήνα, απαγορεύοντας επιπλέον τις πτήσεις εσωτερικού. Η Κολομβία έχει απαγορεύσει τις πτήσεις εσωτερικού μόνο μέχρι τα τέλη Ιουνίου μέχρι στιγμής.
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεπέρασαν τις 6.000 οι συλλήψεις για παραβίαση της καραντίνας στην Αργεντινή

Η κυβέρνηση του Αλμπέρτο Φερνάντες έχει αποφασίσει την επιβολή εθνικής καραντίνας μέχρι την 31η Μαρτίου ώστε να επιβραδυνθεί η εξάπλωση της επιδημίας στην Αργεντινή που μετράει μέχρι στιγμής 503 κρούσματα και 9 θανάτους από κορονοϊό.
ΔΙΕΘΝΗ

Ώρα για «κούρεμα» χρέους της Αργεντινής, λέει το ΔΝΤ

Μετά από μια εβδομάδα διαπραγματεύσεων, το ΔΝΤ ανακοίνωσε πως το χρέος της Αργεντινής δεν είναι βιώσιμο και θα απαιτηθεί να συνεισφέρουν οι πιστωτές του ιδιωτικού τομέα για να επανέλθει σε βιωσιμότητα.