ΓΔ: 1424.77 1.21% Τζίρος: 176.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΣΙΑ

Η Mentionlytics επεκτείνεται στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας

Η εταιρεία με ελληνικές ρίζες έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που συχνά δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε ακριβά εργαλεία για social media monitoring.
Tajani
ΔΙΕΘΝΗ

Ταγιάνι: Εργαζόμαστε με στόχο τη μείωση της έντασης στην Ερυθρά θάλασσα

«Η αναφορά μας είναι σε ευρωπαϊκή αποστολή διαφορετική από την σημερινή, με διαφορετικούς κανόνες ενεργοποίησης με την συμμετοχή και της Γαλλίας, αποτελεί βραχυπρόθεσμο στόχο», εξήγησε ο αρχηγός της ιταλικής διπλωματίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Xαμηλή η συμμετοχή στις σημερινές βουλευτικές εκλογές του Μπανγκλαντές

Οι σημερινές βουλευτικές εκλογές είναι πρακτικά εγγυημένο πως θα χαρίσουν πέμπτη θητεία στην πρωθυπουργό Σέιχ Χασίνα, η οποία χαρακτήρισε εξερχόμενη από εκλογικό τμήμα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «τρομοκρατική οργάνωση».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Βλέπει» τη Wall Street η Blueground και κάνει άνοιγμα στην Ασία

Η ελληνική εταιρεία επιδιώκει να γίνει «μονόκερος» και πραγματοποίησε το 2023 τρεις εξαγορές, ενισχύοντας τη θέση της στις ΗΠΑ. Τώρα θέλει να επεκταθεί στην Ασία και να αυξήσει την κερδοφορία της.
ΔΙΕΘΝΗ

Tους 143 έφτασαν οι νεκροί μετά τον χθεσινό φονικό σεισμό στο Νεπάλ

Οι αρχές του Νεπάλ εξέφραζαν φόβους για αύξηση του αριθμού των νεκρών καθώς δεκάδες κτήρια έχουν καταρρεύσει και οι εγκλωβισμένοι κάτω από τα συντρίμμια είναι εκατοντάδες. Ο ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός μέχρι το Νέο Δελχί της Ινδίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 128 νεκροί από μεγάλο σεισμό 6,4 ρίχτερ στο δυτικό Νεπάλ

Αξιωματούχοι φοβούνται ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί καθώς δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία με την ορεινή περιοχή κοντά στο επίκεντρο, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 χιλιομέτρων, δυτικά της πρωτεύουσας Κατμαντού.
ΔΙΕΘΝΗ

Unicef: Πάνω από 330 εκατ. παιδιά σε επίπεδα ακραίας φτώχειας

Η Παγκόσμια Τράπεζα και η UNICEF καλούν τις κυβερνήσεις να δώσουν προτεραιότητα στον αγώνα κατά της παιδικής φτώχειας και να υιοθετήσουν σειρά μέτρων και την επέκταση προγραμμάτων οικογενειακών επιδομάτων.
ΔΙΕΘΝΗ

Βίαιες συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας στο Μπανγκλαντές

Το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, ο ηγέτης του οποίου Χαλέντα Ζία φυλακίστηκε το 2018 με την κατηγορία της δωροδοκίας, οργανώνει ογκώδεις κινητοποιήσεις το τελευταίο διάστημα,με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών του.