ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ATTICA ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά των πολυκαταστημάτων Attica από την Ideal

Η Ideal καθίσταται εμμέσως η μοναδική μέτοχος της εταιρείας ΑΤΤΙΚΑ. Τα αποτελέσματα της ΑΤΤΙΚΑ θα ενοποιούνται στα αποτελέσματα της Εταιρείας με αρχή το 3ο τρίμηνο του 2023, δηλαδή από την 1η Σεπτεμβρίου 2023 και μετά.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ποιες τράπεζες χρηματοδοτούν το deal της Ideal και οι αποχωρήσεις από Fourlis

Το ομολογιακό δάνειο των 65 εκατ. για την εξαγορά της Attica Stores, τα στελέχη που άφησαν την Intersport, το «ατύχημα» του Γ. Πιτσιλή με τα POS και η εταιρεία για ακίνητα του εφοπλιστή Πατίτσα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ideal: Προχωράει στην εξαγορά των καταστημάτων Attica αντί 100 εκατ.

Το τίμημα για την συναλλαγή θα καλυφθεί από τραπεζικό δανεισμό 65 εκατ. ευρώ και από ίδια κεφάλαια 35 εκατ. ευρώ. Οι μέτοχοι των Attica αποκτούν συμμετοχή 17,63% στην Ideal μέσω αύξησης κεφαλαίου και αγοράς ιδίων μετοχών με discount.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το σχέδιο των πολυκαταστημάτων Attica για αύξηση ηλεκτρονικών πωλήσεων

Νέα είδη ένδυσης και υπόδυσης θα προστεθούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα από το φθινόπωρο, τονίζει στο BD ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικά Πολυκαταστήματα, Δ. Μπούμης. Στα επίπεδα του 2019 οι πωλήσεις του 2022.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παιχνίδι καθυστερήσεων από Ηλιόπουλο, αλλά προχωρά το deal Attica - ΑΝΕΚ

Αναβολή της συνέλευσης της MIG για τις 3 Μαρτίου προκάλεσε η πλευρά του εφοπλιστή. Τα οφέλη της MIG από τη μεταβίβαση της Attica ανέλυσε η διοίκηση. Ενστάσεις Ηλιόπουλου για την αποτίμηση και επίθεση στην Τρ. Πειραιώς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αττικά Πολυκαταστήματα: Νέες συνεργασίες και πωλήσεις πάνω από το 2019

Ενισχυμένες οι πωλήσεις το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου να χαρίζει χαμόγελα με ώθηση και από τον τουρισμό. Ολοκλήρωση της επέκτασης του CityLink, νέο κατάστημα Hugo Boss στο Golden Hall την προσεχή άνοιξη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα μεγέθη προ πανδημίας επιστρέφουν τα πολυκαταστήματα Attica

Η εταιρεία θα κλείσει το φετινό έτος ελαφρώς χαμηλότερα από το 2019, έχοντας καταγράψει πολύ θετικές επιδόσεις μέχρι στιγμής. Σε εξέλιξη η περαιτέρω επέκταση του Attica στο CityLink και η διάθεση νέων σημάτων από τον χώρο της μόδας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες φίρμες στα πολυκαταστήματα Attica, επιστροφή στα μεγέθη του 2019

Διεύρυνση του portfolio επώνυμων εταιρειών στο χώρο της ένδυσης και συζητήσεις με Lamda για δύο καταστήματα στο Ελληνικό. Τον Μάρτιο και Απρίλιο τα μεγέθη επέστρεψαν στα προ πανδημίας επίπεδα.
emporio-katastimata-magazia-xristougenna
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

KPMG: Αλλάζει μετά και την πανδημία το ελληνικό λιανικό εμπόριο

Η πανδημία του COVID-19 μεταμόρφωσε το λιανικό εμπόριο με διάφορους τρόπους, οδηγώντας στην άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, επαναπροσδιορίζοντας τις συνήθειες και τις προτεραιότητες των καταναλωτών.