ΓΔ: 901.15 -0.43% Τζίρος: 57.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Η Αυστραλία έκανε «τεράστιο» λάθος ακυρώνοντας τη συμφωνία

«Θα ήθελα να βρεθώ σε μια μηχανή του χρόνου, εάν θα ήταν δυνατόν, και σε μια κατάσταση, όπου δεν θα καταλήγαμε σε μια τόσο απίστευτη, αδέξια, ακατάλληλη, κατά της Αυστραλίας κατάσταση», είπε ο Γάλλος πρεσβευτής.
forologia-foroi-logistes-forologikos elegxos-efories
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠΟΙΚ: Κοντά σε συμφωνία για τη διπλή φορολογία των ομογενών της Αυστραλίας

Η Ελλάδα περιλαμβάνεται μεταξύ των 10 χωρών με τις οποίες, ξεκινούν οι διαδικασίες για τη διεύρυνση του αυστραλιανού συμβατικού δικτύου, ώστε οι νέες Συμβάσεις να τεθούν σε ισχύ το 2023.
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία-AUKUS: Ανακαλούνται οι πρεσβευτές σε ΗΠΑ και Αυστραλία

«Κατόπιν αιτήματος του προέδρου της Δημοκρατίας, αποφάσισα να ανακαλέσω αμέσως στο Παρίσι για διαβουλεύσεις τους δύο πρεσβευτές μας στις ΗΠΑ και την Αυστραλία» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν.
Australia-diadiloseis
ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλία: Η αστυνομία συνέλαβε διαδηλωτές κατά των λοκντάουν

Το Σίδνεϊ, η μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας με περισσότερους από 5 εκατομμύρια κατοίκους βρίσκεται σε αυστηρό λοκντάουν εδώ και περισσότερο από δύο μήνες, αλλά δεν έχει επιτύχει ωστόσο να αναχαιτίσει το πρόσφατο ξέσπασμα του νέου κορονοϊού.
ΔΙΕΘΝΗ

Στην όγδοη εβδομάδα λοκντάουν το Σίδνεϊ λόγω της μετάλλαξης «Δέλτα»

Η Αυστραλία, που είχε γλιτώσει για αρκετό καιρό από την πανδημία, πλήττεται από μια έξαρση των μολύνσεων, που οφείλονται στη μετάλλαξη Δέλτα, η οποία απειλεί τη στρατηγική της "μηδενικής Covid".