ΓΔ: 909.06 0.55% Τζίρος: 5.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:06:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΥΣΤΡΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Αυστρία κατά Κομισιόν, για την «πράσινη» ταμπέλα στην πυρηνική ενέργεια

Στην επιχειρηματολογία της η Αυστρία, επικαλείται διαδικαστικά σφάλματα και επισημαίνει ακόμη ότι είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένο να λαμβάνονται τόσο σημαντικές πολιτικές αποφάσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
austria-corona
ΔΙΕΘΝΗ

Αυτοκτονία γιατρού που δεχόταν απειλές από αντιεμβολιαστές στην Αυστρία

Η Αυστρία τον περασμένο μήνα απέσυρε τα σχέδια για την εισαγωγή υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά της Covid-19 για ενήλικες, λέγοντας ότι είναι απίθανο το μέτρο να αυξήσει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στη Δυτική Ευρώπη.
Karl-Nehamer- Austria
ΔΙΕΘΝΗ

Καγκελάριος Νεχάμερ: Eνδιάμεσο στάδιο πριν την ένταξη της Ουκρανίας στην Ε.Ε.

Ο Νεχάμερ είπε επίσης ότι υποστηρίζει την ιδέα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για τη δημιουργία ενός νέου τύπου πολιτικής ευρωπαϊκής κοινότητας χωρών που φιλοδοξούν να ενταχθούν στο ευρωπαϊκό μπλοκ.
ΔΙΕΘΝΗ

Κανονικά συνεχίζεται η ροή φυσικού αερίου προς Αυστρία - Ουγγαρία

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για διακοπή της ροής φυσικού αερίου από τη Ρωσία προς την Αυστρία, δήλωσε η υπουργός Ενέργειας της χώρας και όπως σημείωσε δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα αλλάξει κάτι.
Karl-Nehamer- Austria
ΔΙΕΘΝΗ

«Δεν ήταν φιλική η επίσκεψη στον Πούτιν», είπε ο Αυστριακός καγκελάριος

Αφού προκάλεσε προβληματισμό μεταξύ των ηγετών της Ε.Ε ο Καρλ Νεχάμερ, ο πρώτος ηγέτης που βρέθηκε στη Μόσχα μετά την επίθεση στην Ουκρανία παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς πως δεν ήταν παραγωγική η επαφή του με τον Πούτιν.
ΔΙΕΘΝΗ

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Μαριούπολη, κατήγγειλε ο Ζελένσκι

Ο Ουκρανός πρόεδρος ζήτησε περισσότερη βοήθεια για τη χώρα του μιλώντας στο κοινοβούλιο της Νότιας Κορέας. Ανθρωπιστικούς διαδρόμους θα ζητήσει από τον Πούτιν ο Αυστριακός καγκελάριος Καρλ Νέχαμερ κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα.