ΓΔ: 1187.24 -0.38% Τζίρος: 27.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:12:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Plhmmyres-Larisa
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δέκα νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι από τις πλημμύρες, αγωνία για τη Λάρισα

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για αγνοούμενους, ειδικά στην περιοχή του Παλαμά. Ο εφιάλτης της πλημμύρας βρίσκεται πλέον στη Λάρισα. Εκκενώνονται συνοικίες της Λάρισας και χωριά.
Kikilias-Vasilis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή Κικίλια σε περιφέρειες και δήμους για αντιπλημμυρικά έργα

Με την κατεπείγουσα επιστολή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ζητάει γρήγορη ολοκλήρωση τους δεδομένου του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων, ειδικά σε περιοχές που επλήγησαν από πυρκαγιές.
Kikilias-Vasilis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη ενημέρωσης του Βασίλη Κικίλια για την πυρκαγιά στον Έβρο

Μετά την σύσκεψη, όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός θα πετάξει στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στον Έβρο, με super puma. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική το κύριο μέτωπο της πυρκαγιάς του Έβρου εντοπίζεται στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς.
Fotia, Pirkagia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών λόγω ισχυρών ανέμων, έκκληση για προσοχή

Πολύ ισχυροί άνεμοι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι οποίοι θα φθάσουν ακόμη και τα εννέα μποφόρ. Για ανθρώπινη παρέμβαση στις πυρκαγιές έκανε λόγω ο υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Προσοχή και έλεγχοι για να αποτραπούν περεταίρω πυρκαγιές

«Από αύριο Δευτέρα θα έχουμε πολλούς ανέμους, τα γνωστά μελτέμια και σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία 7, 8, και τοπικά 9 μποφόρ σε πολλές περιοχές της Ελλάδας», είπε ο υπουργός.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Εφιστώ την προσοχή όλων για τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών

Ο υπουργός τόνισε ότι έχει γίνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό σχετικά με το επίπεδο επιφυλακής του κρατικού μηχανισμού, ωστόσο με αυτά τα ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα, τίποτα δεν είναι αρκετό.