ΓΔ: 1412.68 -0.04% Τζίρος: 39.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:26:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΤΣΗΣ

Intralot
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Σάρωσαν» 5.000 ιδιώτες επενδυτές το ομόλογο 130 εκατ. της Intralot

Οι Έλληνες ιδιώτες επενδυτές υπέβαλαν προσφορές 142 εκατ. ευρώ, ενώ 60 εκατ. ήταν οι προσφορές των θεσμικών. Από Ελλάδα το σύνολο της ζήτησης. Η εταιρεία ανακοινώνει νέα εμπορική συμφωνία στην Ασία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: «Χτυπάει» νέα συμβόλαια στις ΗΠΑ, ποντάρει σε ψηφιακές λοταρίες

Από σήμερα έως την Παρασκευή η δημόσια προσφορά για το retail ομόλογο των 130 εκατ. ευρώ. Ο όμιλος αναμένει ετήσιες ελεύθερες ταμειακές ροές 35-40 εκατ. Αλλάζει το μοντέλο χρηματοδότησης για να μειωθεί ο δανεισμός.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενισχύουν οι θεσμικοί επενδυτές τα ποσοστά συμμετοχής τους στην Intrakat

Οι επιδόσεις του κατασκευαστικού ομίλου δεν έχουν αφήσει αδιάφορους τους θεσμικούς, που ελέγχουν το 14% του μετοχικού κεφαλαίου. Στο φουλ τα εργοτάξια στη Ρουμανία, τι προσδοκά από τη συγκεκριμένη αγορά η διοίκηση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Μητσοτάκης με επιχειρηματίες στην Ινδία: Τι περιμένουμε από το ταξίδι

Η Ινδία βλέπει την Ελλάδα ως το πρώτο σκαλοπάτι για την είσοδό της στην Ευρώπη και οι Έλληνες επιχειρηματίες θα επιδιώξουν να «ανοίξουν» τη χώρα των 1,4 δισ. καταναλωτών. Ποιοι θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό.
Psaria, Fish, Fishery
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αvramar: Στόχος η πώληση, αλλά και plan Β για παραμονή των τραπεζών

Η έκτακτη χρηματοδότηση των 20 εκατ. ακόμη δεν έχει εκταμιευτεί. Στα 230 εκατ. ευρώ η αξία του ιχθυοπληθυσμού που πρέπει να τραφεί επαρκώς για να μην απαξιωθεί. Ο ρόλος των Αράβων στην ανάταξη της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διεθνές Κέντρο Καρδιάς από το Υγεία και ιδιωτική ιατρική σχολή από CVC

Στόχος να καταστεί η Ελλάδα κέντρο αναφοράς για θεραπείες καρδιάς και να αναπτυχθεί ο ιατρικός τουρισμός στη χώρα. Το 2025 θα λειτουργήσει η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Λευκωσίας.