ΓΔ: 1217.86 0.73% Τζίρος: 85.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

BC PARTNERS

Εγκρίθηκε η εξαγορά Μητροπολιτικού Κολλεγίου - ΙΕΚ ΑΚΜΗ από BC Partners

Την έγκριση της έδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού που αναφέρει ότι η υπό κρίση συγκέντρωση δεν έχει οριζόντια ούτε κάθετη διάσταση και δεν προκαλεί αξιοσημείωτες συσπειρωτικές επιπτώσεις στον ανταγωνισμό.
stathopoulos delphi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νίκος Σταθόπουλος: Σε κομβικό σημείο η χώρα - Δεν πρέπει να γυρίσει πίσω

Αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος της BC Partners, σε ομιλία του, στη διάρκεια του 8oυ Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Επισήμανε ότι η Ελλάδα πέρασε την τελευταία δεκαετία μια μεγάλη κρίση, μια κρίση φήμης, με συνέπεια να μην προσελκύει ξένους επενδυτές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί αποτίμησε η BC Partners πάνω από 200 εκατ. την αξία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Στην ιδιωτική εκπαίδευση στρέφει το ενδιαφέρον του ο επενδυτικός όμιλος που διευθύνεται από τον Ν. Σταθόπουλο. Υψηλές προσδοκίες ενόψει πιθανής συνταγματικής μεταρρύθμισης για ιδιωτικά πανεπιστήμια.
Stathopoulos-Nikos-BC Partners
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η BC Partners εξαγοράζει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Η συμφωνία είναι η δεύτερη επένδυση της BC Partners GR Investment LP (BCPGR), του ειδικού επενδυτικού βραχίονα της BC Partners που επιδιώκει να επενδύει και να υποστηρίζει εταιρείες με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης στην Ελλάδα.
Stathopoulos-Nikos-BC Partners
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ν. Σταθόπουλος: Η Ελλάδα αποτελεί ελκυστικό προορισμό για επενδύσεις

Μιλώντας για το περιβάλλον που διαμορφώνει η παγκόσμια κρίση, ο πρόεδρος της BC Partners υπογράμμισε πως ο κόσμος είχε πάνω από τέσσερις δεκαετίες να βιώσει τόσο υψηλά επίπεδα πληθωρισμού.
BC PARTNERS, STATHOPOULOS
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ν. Σταθόπουλος - BC Partners Europe: Tα συστατικά στο δρόμο προς την επιτυχία

O άνθρωπος που κρατά τα ηνία της BC Partners στην Ευρώπη, βρισκόταν στην Ελλάδα με την ιδιότητά του μέλους του Board of Directors της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και πρωταγωνιστεί στην υλοποίηση επενδύσεων άνω των 4 δισ. ευρώ στην Ελλάδα.
pet city
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Ανταγωνισμού: Ενέκρινε την απόκτηση της Pet City από την BC Partners

Η Επιτροπή έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι hot επενδύσεις σε κατοικίδια, η στροφή από τα NPLs στο PnL και ο Mr Telekom

Πώς έγιναν τα κατοικίδια μαγνήτης επενδυτικών κεφαλαίων, η δύσκολη στροφή των τραπεζών στην κερδοφορία, οι υποσχέσεις του επικεφαλής της Deutsche Telekom για επενδύσεις, οι δύο κόσμοι του φυσικού αερίου και η νέα βουτιά του bitcoin.