ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Kostas Skrekas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H πριμοδότηση πράσινων επενδύσεων στο επίκεντρο του Αναπτυξιακού νόμου

Όπως σχολιάζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης, «παραμένει στόχος να καταστεί ο Αναπτυξιακός νόμος χρήσιμο εργαλείο για την επαναβιομηχάνιση της ελληνικής οικονομίας, η οποία αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση».
ΔΙΕΘΝΗ

Βραζιλία: Η ομάδα των G20 να επιβάλει φορολόγηση των δισεκατομμυριούχων

«Παρά τις πρόσφατες προόδους, είναι αδιαμφισβήτητο ότι οι δισεκατομμυριούχοι συνεχίζουν να ξεφεύγουν από τα φορολογικά συστήματά μας, καταφεύγοντας σε μια σειρά στρατηγικών», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας.
Olga Kefalogianni, Tourismos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κεφαλογιάννη: Να γίνει η Ελλάδα πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

«Μέσα από ένα πλέγμα δράσεων και πολιτικών», υπογράμμισε η κ. Κεφαλογιάννη, «δημιουργούμε τις συνθήκες για μία νέα αρχή για τον ελληνικό τουρισμό, με στόχο τη βιωσιμότητα των προορισμών και του τουριστικού προϊόντος».
ΑΠΟΨΕΙΣ

Βιώσιμη ανάπτυξη και ανθρώπινο δυναμικό: Διπλό στοίχημα των επιχειρήσεων

Το 60% των επιχειρήσεων αναγνωρίζουν ότι πρέπει να δώσουν βαρύτητα στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και να επενδύσουν σε δράσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Γράφει η Σωτηρία Καλαντζή*.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρώτη φορά αισιόδοξες οι επιχειρήσεις για την οικονομία στην έρευνα ΣΕΒ

Στην ετήσια έρευνα, «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν», υπερισχύουν οι θετικές εκτιμήσεις για την οικονομία έναντι των αρνητικών με ποσοστά 28% έναντι 23%. Δ. Παπαλεξόπουλος: Ανάγκη επιτάχυνσης των αλλαγών.
themistocleous forum
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επενδύσεις πολιτικής συνοχής με στόχο ένα βιώσιμο σύστημα υγείας

Τι δήλωσαν για το ζήτημα, ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Ιωάννης Καρβέλης, Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Σπύρος Πολίτης στο Olympia Forum IV.