ΓΔ: 1410.23 -1.96% Τζίρος: 62.77 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:00:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Στόχος είναι η βιώσιμη διαχείριση των προορισμών

«Το υπουργείο Τουρισμού εργάζεται λοιπόν για τη χάραξη μιας πολιτικής που απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις αλλά και τις παγκόσμιες μεταβολές στην τουριστική δραστηριότητα» δήλωσε η κυρία Κεφαλογιάννη.
ESG

Στη λίστα με τις 50 πιο βιώσιμες εταιρείες στην Ελλάδα η Allianz

«Η αναγνώριση αυτή αποτελεί ξεχωριστή τιμή για την Allianz και επιβεβαιώνει τις συνεχείς προσπάθειές μας να λειτουργούμε με γνώμονα την υπευθυνότητα για την προώθηση της αειφορίας» ανέφερε η κ. Ισαβέλλα Βήτου.
Logistics, Exagoges, Exports, Limani, Port, Emporio, Trade
ΔΙΕΘΝΗ

ESPO: Τα ευρωπαϊκά λιμάνια χρειάζονται 80 δισ. ευρώ επενδύσεις τα επόμενα 10 έτη

Οι επενδύσεις για τη βιωσιμότητα και την ενεργειακή μετάβαση είναι η δεύτερη σημαντικότερη για τις λιμενικές αρχές. Ενώ η κατηγορία αυτή αντιπροσώπευε λιγότερο από 10% το 2018, το μερίδιο έχει αυξηθεί σε σχεδόν 25% το 2023.
businessdaily-ADMIE
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε τροχιά πτώσης η κατανάλωση ρεύματος, στα αζήτητα παραγωγή από ΑΠΕ

Η ζήτηση του ρεύματος τον Μάρτιο μειώθηκε κατά 2,9% ετησίως στις 3.891 γιγαβατώρες. Ανησυχία στους παραγωγούς που επένδυσαν σε αιολικά και φωτοβολταϊκά προκαλεί η αναντιστοιχία προσφοράς - ζήτησης.
papastergiou, παπαστεργιου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γ.Γ.Π.Σ.Ψ.Δ. από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η σχετική αξιολόγηση ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου με τον Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από την Τήλο: Αποδίδουμε μεγάλη σημασία σε καινοτόμα έργα

«Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το έργο αυτό να μπορεί να αναπαραχθεί και σε άλλα νησιά αυτού του μεγέθους, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η ανακύκλωση στο 100%, είναι ένας στόχος ο οποίος είναι απολύτως εφικτός», σημείωσε ο πρωθυπουργός.
Thessaloniki_real estate_akinita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκοσμίου ενδιαφέροντος γαστρονομικός προορισμός η Θεσσαλονίκη

«Η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας περνά μέσα από την προώθηση ειδικών μορφών τουρισμού όπου κυρίαρχη θέση καταλαμβάνει ο γαστρονομικός τουρισμός» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης .