ΓΔ: 1236.2 1.25% Τζίρος: 94.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

BLACK FRIDAY

Korkidis-EBEP
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κορκίδης: Θετικός ο απολογισμός της Black Friday στο λιανικό εμπόριο εφέτος

Σε άρθρο του επισημαίνει πως «Το αγοραστικό ενδιαφέρον του καταναλωτή φαίνεται να προσέλκυσαν και φέτος τα ηλεκτρονικά προϊόντα, οι ηλεκτρικές συσκευές, τα καλλυντικά, τα έπιπλα, τα είδη σπιτιού και γενικά τα επώνυμα προϊόντα ένδυσης-υπόδησης».
katastimata-christmass-giortino orario-xristougenna
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι θα ξοδέψουν οι Έλληνες στις γιορτές: Ένας στους τρεις δυσκολεύεται

Έξι στους δέκα λένε ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τις δαπάνες τους στα περυσινά επίπεδα. Ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων. Από το διαδίκτυο οι περισσότερες αγορές ειδών τεχνολογίας.
super market, trofima, emporio, ielka
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με εκπτώσεις μπαίνουν τα σούπερ μάρκετ σε ρυθμούς Black Friday

Παρά το γεγονός ότι η Black Friday αφιερώνεται κυρίως σε αγορές ηλεκτρονικών ειδών, φέτος οι καταναλωτές, σύμφωνα με έρευνα της ierax analytix θέλουν να αγοράσουν περισσότερα τρόφιμα και κατεψυγμένα εν όψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνήγορος του Καταναλωτή: Συμβουλές για ασφαλείς αγορές σε Black Friday

Όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωση της η ανεξάρτητη αρχή, οι ασυνήθιστα μεγάλες μειώσεις τιμών ενδέχεται να κρύβουν παραπλανητικές πωλήσεις και οι καταναλωτές θα πρέπει να αναζητούν συνδυαστικά κι άλλες εγγυήσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε ρυθμό προσφορών το εμπόριο ενόψει Black Friday και Cyber Monday

Παρά την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν ήδη προχωρήσει σε προσφορές επιλεγμένων ειδών. Αισιοδοξία για αύξηση κίνησης. Ένας στους δύο Έλληνες σκοπεύει να επωφεληθεί από τις προσφορές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανάσα ρευστότητας στην αγορά φέτος η Black Friday - Κυνηγούν προσφορές οι Έλληνες

Στον «χορό» των προσφορών έχουν ήδη μπει, μεταξύ άλλων, οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, εταιρείες καλλυντικών, αθλητικών ειδών επίπλων, ειδών σπιτιού, ένδυσης υπόδησης και εποχιακών ειδών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έως 100 ευρώ θα φτάσουν οι αγορές για μόδα στη φετινή Black Friday

Μόλις ένας στους τέσσερις καταναλωτές προβληματίζονται για το αν θα πραγματοποιήσουν αγορές. Το 72% των Ελλήνων αναμένεται να αποφύγει τα φυσικά καταστήματα κατά την διάρκεια των μεγάλων εκπτωτικών περιόδων.