ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ

Βορίδης: Πώς θα προστατευθούν οι εκπαιδευτικοί από αρνητές εμβολιασμών

Ο υπ. Εσωτερικών τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός μεταξύ εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών, προκειμένου να προστατευθούν οι εκπαιδευτικοί από γονείς - αρνητές εμβολιασμών που τους μηνύουν.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης: Να πάρει καθαρή θέση ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους αντιεμβολιαστές

«Οι αντιεμβολιαστές είναι δικοί σας φίλοι» σχολίασε ο κ. Ζαχαριάδης, βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι τους τρομοκρατεί και τους απειλεί με απόλυση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης: Στο πειθαρχικό όσοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν εμβολιαστούν

Ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε πως όλοι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας θα εμβολιάζονται υποχρεωτικά, αλλιώς θα ενεργοποιείται η πειθαρχική διαδικασία και το αν τελικά θα απολυθεί κάποιος είναι απόφαση του συμβουλίου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βορίδης: Καθοριστικός ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης στην ανάκαμψη

Μιλώντας σε ψηφιακή ημερίδα, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία μεταξύ του υπουργείου και της ΚΕΔΕ για την υλοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταργούνται οι περιορισμοί στην ψήφο αποδήμων, στη Βουλή νομοσχέδιο

Έντονη ήταν η αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν λόγο για πυροτεχνήματα της κυβέρνησης. Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Μιλτιάδης Χατζηγιάννης, κατηγόρησε τον κ. Βορίδη για «στρεψοδικία και διαστρέβλωση των δηλώσεων της κ. Τζάκρη».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεν μπορεί να αποκλειστεί η παράταση του αυστηρού locdown στην Αττική

Ο υπ. Εσωτερικών, κ. Βορίδης, υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις» και παραδέχθηκε ότι τα αυστηρά μέτρα είναι καταστροφικά για την οικονομία αλλά απόλυτα αναγκαία για την υγεία των πολιτών.