ΓΔ: 1481.73 0.27% Τζίρος: 34.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:59:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ

voridis delphi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγές στο Μαξίμου: Αναβάθμιση Βορίδη και Κουτνατζής στη θέση Μπρατάκου

O υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναλαμβάνει επιπλέον αρμοδιότητες που έχουν να κάνουν με την ρύθμιση θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας της κυβέρνησης, ενώ ο Στέλιος Κουτνατζής αναλαμβάνει γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού.
Karamanlis-Kostas
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόβα ευρωεκλογών για τρεις ημέρες στη Βουλή, στο επίκεντρο ο Καραμανλής

Η τραγωδία των Τεμπών και όλα τα «καυτά» θέματα της πολιτικής ατζέντας φέρνουν την κυβέρνηση σε σκληρή αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση. Κρίσιμη ομιλία του πρωθυπουργού με αιτιάσεις για οικονομικά συμφέροντα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης: Μέχρι αρχές Φεβρουαρίου θα έχει ψηφισθεί το ν/σ για τα πανεπιστήμια

«Θα υπάρχουν σημαντικά πράγματα για τα κρατικά πανεπιστήμια μέσα στο ίδιο νομοσχέδιο, και για τη δυνατότητά τους για συνεργασίες με αλλοδαπά πανεπιστήμια και για τα ζητήματα της χρηματοδότησής τους» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης: Η κυβέρνηση θα κριθεί στο αν μπορεί να ανταπεξέλθει στα προβλήματα

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε πως «οι δηλώσεις προφανώς έχουν μια κάποια σημασία, αλλά μια κυβέρνηση κυρίως κρίνεται από το τι κάνει και δεν κάνει».
voridis delphi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε περιδίνηση, χωρίς πολιτικό στίγμα ο Κασσελάκης

«Όλη η ευθύνη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι συγκεντρωμένη στην κυβέρνηση και αυτό κάνει την κριτική των πολιτών εξαιρετικά αυστηρή και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αλαζονείας», τόνισε ο υπ. Επικρατείας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης: Αν υπάρχει δημοσιονομικό πλεόνασμα, δίνουμε κοινωνικό μέρισμα

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη από τη Θεσσαλία, ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι η κυβέρνηση προτείνει κάποιους υποψηφίους, τους οποίους θεωρεί καταλληλότερους.