ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:27:54 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΒΟΥΛΗ

vouli
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα η ψηφοφορία για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας

Ολοκληρώνεται σήμερα η συζήτηση του νομοσχεδίου για την ενίσχυση της εργασίας με τις τοποθετήσεις των υπόλοιπων βουλευτών που είναι στον κατάλογο ομιλητών και στη συνέχεια θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία.
vouli
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρχίζει η συζήτηση στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο, τι περιλαμβάνει

Το νομοσχέδιο, για το οποίο αντιδρούν τα σωματεία εργαζομένων και σήμερα προχώρησαν σε απεργιακές κινητοποιήσεις, αναμένεται να ψηφιστεί αργά το βράδυ σήμερα ή το αργότερο αύριο.
Vouli
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφίστηκε επί τις αρχής το εργασιακό νομοσχέδιο, οι προτάσεις των φορέων

Ο υπουργός Εργασίας διευκρίνισε ότι η διάταξη για την δυνατότητα 6ήμερης λειτουργίας των επιχειρήσεων δεν αφορά το λιανεμπόριο αλλά μόνο για τις επιχειρήσεις που έχουν πενθήμερη λειτουργία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα βιομηχανικά σχέδια και υποδείγματα

Επιδιώκεται η αποτελεσματικότερη προστασία των ημεδαπών βιομηχανικών σχεδίων και υποδειγμάτων σε διεθνές επίπεδο μέσω ενός επικαιροποιημένου συστήματος διεθνούς κατάθεσης βιομηχανικών σχεδίων.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Κατρίνης: Ξεκάθαρες ενδείξεις για σύνδεση Σπαρτιατών με Κασιδιάρη

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ έθεσε επί τάπητος το ζήτημα της χρηματοδότησης του κόμματος Σπαρτιάτες που φέρεται να καθοδηγείται από τον καταδικασμένο και έγκλειστο στις φυλακές Η. Κασιδιάρη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατατέθηκε τροπολογία για παράταση συμβάσεων στο πρόγραμμα Philos

Με αυτήν προβλέπεται και η δυνατότητα προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών προ της διενέργειας των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τις ψηφιακές πλατφόρμες.
businessdaily-Dikaiosyni-Areios-Pagos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για τις καταγγελίες του Βασίλη Στίγκα

O πρόεδρος των «Σπαρτιατών» καλείται από την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου Γεωργία Αδηλίνη την ερχόμενη Τρίτη στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που ξεκίνησε, να καταθέσει για όλα αυτά που έχει καταγγείλει τις τελευταίες ημέρες.
Spartiates
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» ανακοινώσεων στους υπό διάλυση «Σπαρτιάτες», τι λέει ο πρόεδρος

Ένα βήμα πριν τη διάλυση τους βρίσκονται οι «Σπαρτιάτες» με το μέλλον τους, ως κοινοβουλευτική ομάδα, να δείχνει δυσοίωνο. Ο πρόεδρος Βασ. Στίγκας κατηγορεί βουλευτές για αντιποίηση σφραγίδας.
voridis delphi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βορίδης: Δεν θα αφήσουμε να γίνεται χειραγώγηση σε βουλευτές

Ο υπ. Επικρατείας αναφερόμενος στο κόμμα «Σπαρτιάτες» και στις δηλώσεις του επικεφαλής του, τόνισε ότι θα εξετασθούν όσα υποστήριξε για καθοδήγηση των βουλευτών του κόμματός του από εγκληματική οργάνωση.