ΒΡΕΤΑΝΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Πρωτεΐνες στο αίμα ασθενών με COVID-19 προβλέπουν τη σοβαρότητα της ασθένειας

Αυτό συμπεραίνει έρευνα σύμφωνα με την οποία δείκτες πρωτεϊνών θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη διαγνωστικού τεστ που θα προέβλεπε σε ποιο επίπεδο μπορεί να φθάσει η ασθένεια ενός ανθρώπου.
ΔΙΕΘΝΗ

Διακόσιοι Βρετανοί επικεφαλής επιχειρήσεων ζητούν «πράσινα» σχέδια ανάκαμψης

Οι επιχειρηματίες ζητούν από τον πρωθυπουργό να «προσφέρει σαφές όραμα για την επανεκκίνηση, που θα είναι ευθυγραμμισμένες με πιο ευρείς βρετανικούς στόχους στον κοινωνικό, περιβαλλοντικό και κλιματικό τομέα».
Big Ben-Bretania-Agglia
ΔΙΕΘΝΗ

Επιστήμονες προειδοποιούν για τη γρήγορη άρση του lockdown στη Βρετανία

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν επιστημονικοί σύμβουλοι της βρετανικής κυβέρνησης σημειώνοντας πως η πανδημία εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και τονίζουν πως η απόφαση για άρση είναι πολιτική.
ΔΙΕΘΝΗ

Στα χαμηλότερα επίπεδα δεκαετιών η παραγωγή αυτοκινήτων στη Βρετανία

Μόλις 197 αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν τον Απρίλιο στη Βρετανία με το αντίστοιχο νούμερο το 2019 να φτάνει τα 71.000 οχήματα και την συνολική παραγωγή να αναμένεται να φτάσει σε χαμηλά 11 ετών.
ΔΙΕΘΝΗ

Στο 50% η πιθανότητα επιτυχίας του εμβολίου της Οξφόρδης

«Είναι μια κούρσα ενάντια στον ιό που εξαφανίζεται και ενάντια στον χρόνο», δήλωσε ο Άντριαν Χιλ, διευθυντής του Ινστιτούτου Τζένερ της Οξφόρδης. «Προς το παρόν, υπάρχει πιθανότητα 50% να μην έχουμε αποτέλεσμα».
ΔΙΕΘΝΗ

Σταθερά πτωτικός ο αριθμός νέων περιστατικών στη Βρετανία

Ανακοινώνοντας τα δεδομένα του τελευταίου 24ωρου για την πανδημία στη χώρα, ο υπουργός Πολιτισμού, Όλιβερ Ντάουντεν, ανέφερε 363 νέους θανάτους, που ανεβάζουν το σύνολο των απωλειών σε ζωές στις 35.704.