ΓΔ: 881.12 0.65% Τζίρος: 4.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:06:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

BUSINESS DAILY

Grace-gin

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του BD την προηγούμενη εβδομάδα (31/07-06/08)

Ανάμεσα στα άρθρα που ξεχώρισαν οι αναγνώστες του site ήταν η διεθνής επιτυχία του παραγόμενου στην Εύβοια Grace Gin, οι εξελίξεις στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης και οι υψηλές τιμές τον εξοχικών κατοικιών που αγοράζονται από ξένους.
Athina, Athens, Akinita, Real Estate
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (17/07-23/07)

Η «φούσκα» με τα ενοίκια, Ελλάδα, οι στρεβλώσεις στην αγορά εργασίας, η «ασπίδα» προστασίας από την ΕΚΤ και οι 15 περιοχές όπου οι τιμές ακινήτων φτάνουν τα 8.000 ευρώ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που ξεχώρισαν την περασμένη εβδομάδα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (26/6 – 02/7)

Οι διοικητικές αλλαγές στην ΤΙΤΑΝ, η συνέντευξη Κ. Χατζηδάκη στο BD και η παρέμβαση του Προέδρου της ΡΑΕ ήταν ανάμεσα στα θέματα που ξεχώρισαν οι αναγνώστες της ιστοσελίδας την περασμένη εβδομάδα.
Digital Banking
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του BD την περασμένη εβδομάδα (19/06-25/06)

Η μεγάλη ζήτηση για πτυχιούχους Πληροφορικής από τις τράπεζες, το νομοσχέδιο για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και ο φόβος για άδοξο τέλος των κρυπτονομισμάτων, ήταν ανάμεσα στα θέματα που ξεχώρισαν οι αναγνώστες του BD.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (12/06-18/06)

Ο ξενοδόχος που πέτυχε να κατατροπώσει το Δημόσιο, οι απώλειες κερδών των μεγάλων ονομάτων του τεχνολογικού κλάδου και η σημασία της νέας bear market ήταν τα πιο δημοφιλή θέματα του Business Daily.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (05/06-11/06)

Οι εξελίξεις στην ενέργεια με αντικατάσταση των παλιών μετρητών της ΔΕΗ από «έξυπνους», η ανάκαμψη των κατασκευών, η υψηλή κερδοφορία της Motor Oil και η ολική επαναφορά της Creta Farms ήταν ανάμεσα στα δημοφιλέστερα θέματα του Business Daily την εβδομάδα που πέρασε.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (28/05-04/06)

Η αναταραχή στη χονδρεμπόριο λόγω Mondelez, τα ηλεκτρικά ΙΧ, τα εξοχικά στην Ελλάδα που μαγνητίζουν ξένους αγοραστές και το business plan της Αttica Bank, ήταν τα δημοφιλέστερα θέματα του BD την περασμένη εβδομάδα.
12gods-romimata
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (22/05 - 28/05)

Η εταιρεία 12 GODS που χώρεσε σε κάψουλες βότανα της ελληνικής γης, η ΔΕΗ, η Intralot και τα αποτελέσματα των τραπεζών ήταν μεταξύ των δημοφιλέστερων άρθρων του Business Daily την προηγούμενη εβδομάδα.
Xrimata, Money, Metrita, Cash, Dolario, Dolar
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (15/05-21/05)

Οι εξελίξεις στην αγορά συναλλάγματος, με το συνεχιζόμενο ράλι του δολαρίου έναντι του ευρώ, αλλά και οι εξελίξεις σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις μεταξύ των δημοφιλέστερων άρθρων του Business Daily την προηγούμενη εβδομάδα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (08/05-14/05)

Πώς θα βρεθεί με το 50% του ΟΤΕ η Deutsche Telekom, οι εξελίξεις στην Intralot και η μετάθεση της απαγόρευσης των συμβατικών ΙΧ ήταν μεταξύ των δημοφιλέστερων θεμάτων του Business Daily την προηγούμενη εβδομάδα.