ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:48:29 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

CNL CAPITAL

CNL Capital: Κάλυψη ομολογιακού δανείου 2 εκ. ευρώ μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης

Το ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της CNL CAPITAL, μέσα από την υλοποίηση της επενδυτικής της στρατηγικής , σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας και το καταστατικό της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CNL Capital: Από 31 Μαΐου η καταβολή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή

Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς. Δικαιούχοι του μερίσματος χρήσης 2021, είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CNL Capital: Επιστροφή στην κερδοφορία με συνολικά έσοδα €878.298 ευρώ

Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο της CNL CAPITAL, προτίθεται να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, την καταβολή, για τη χρήση 2021, συνολικού καθαρού μερίσματος €0,30 ανά μετοχή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε έκδοση ομολογιακού δανείου έως 450.000 ευρώ προχώρησε η CNL Capital

Το προϊόν του μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου, ομολογιακού δανείου, θα χρησιμοποιηθεί για την συνέχιση της επενδυτικής στρατηγικής της εταιρείας, σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας της και το καταστατικό της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CNL: «Έκλεισε» η συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τον όμιλο Qualco

Μετά τη λήψη των απαραίτητων αδειών από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, ολοκληρώθηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της CNL, η οποία καλύφθηκε εξολοκλήρου από την QUALCO, με την τελευταία να αποκτά σημαντική μειοψηφική συμμετοχή στην εταιρεία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας της CNL ΑΕΔΟΕΕ με τον Όμιλο Qualco

Στόχος της στρατηγικής συνεργασίας είναι να συμβάλλει στην αύξηση των διαθεσίμων κεφαλαίων της CNL Capital ΕΚΕΣ-ΔΟΕΕ για την υλοποίηση των επενδυτικών σκοπών της, στον εντοπισμό νέων επιχειρηματικών ευκαιριών κα.