ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ

Kostis Xatzidakis, Kostis Hatzidakis, Ypourgeio Oikonomikon
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο K. Χατζηδάκης και το ΤΧΣ, τα τριάρια στο Ελληνικό και η ΔΕΠΑ στην Αλβανία

Η στήριξη του υπουργού Οικονομικών στον Η. Ξηρουχάκη, οι πωλήσεις διαμερισμάτων από τη Lamda και οι ψίθυροι και η επέκταση της ΔΕΠΑ Εμπορίας στην Αλβανία με μονάδα ηλεκτροπαραγωγής.
DEPA Emporias
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας επενδύει στην θερμική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Αλβανία

Η νέα αυτή μονάδα θα επιτρέψει στην Αλβανία να μειώσει σημαντικά τις εισαγωγές ηλεκτρικού ρεύματος και να διαχειριστεί αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη ευελιξία την αυξανόμενη ζήτηση ενέργειας στη χώρα.
businessdaily-DEPA-Xifaras
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξιφαράς: Απαιτούνται παρεμβάσεις στην αγορά για να κρατηθούν οι τιμές

Σχετικά με το ενδεχόμενο εκ νέου εκτόξευσης των τιμών στο φυσικό αέριο, ο CEO της ΔΕΠΑ Εμπορίας διευκρίνισε ότι απαιτούνται παρεμβάσεις στη βασική αγορά (TTF), στην κατεύθυνση που έχει εισηγηθεί ο πρωθυπουργός στην Κομισιόν.
DEPA Emporias
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί ναυάγησε η πώληση της ΔΕΠΑ Εμπορίας: Τα νέα σενάρια για την εταιρεία

Οι δικαστικές εκκρεμότητες με την ELFE και η μείωση της κατανάλωσης φυσικού αερίου έβαλαν φρένο στην ιδιωτικοποίηση. Προτεραιότητα τώρα οι επενδύσεις σε ΑΠΕ και στη συμβατική ηλεκτροπαραγωγή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΙΠΕΔ: Ματαιώθηκε ο διαγωνισμός για πώληση του 65% της ΔΕΠΑ Εμπορίας

Το Ταμείο θα εξετάσει τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην εγχώρια και τις διεθνείς αγορές φυσικού αερίου και θα αξιολογήσει τις εναλλακτικές δυνατότητες αξιοποίησης του εν λόγω περιουσιακού στοιχείου.
DEPA Emporias
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας κέρδισε διαγωνισμό της ENERGOCOM για την προμήθεια αερίου

Η δημοπρασία αφορούσε την προμήθεια όγκου φυσικού αερίου άνω των 100mcm /1 TWh με σκοπό την αποθήκευσή του, καλύπτοντας σημαντικό μέρος του εφοδιασμού της αγοράς φυσικού αερίου της Μολδαβίας κατά τη χειμερινή περίοδο.
ELPE_Siamisis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ηelleniq Energy: Άνω του 1 δισ. ευρώ τα κέρδη EBITDA για το σύνολο του 2023

Τι είπε η διοίκηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των αναλυτών για τον τομέα των ΑΠΕ, τη συντήρηση των διυλιστηρίων και για το ποσοστό που κατέχει στη ΔΕΠΑ Εμπορίας. Ικανοποίηση για το β' τρίμηνο παρά τη μεγάλη πτώση των μεγεθών.