ΓΔ: 1479.8 0.14% Τζίρος: 49.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:52:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΠΑ Υποδομών: Ολοκληρώθηκε η εταιρική αναδιοργάνωση στην Ελλάδα

H διαδικασία έλαβε χώρα μέσω συγχώνευσης με απορρόφηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και της ΕΔΑ Αττικής, αμφότερες θυγατρικές του ομίλου ΔΕΠΑ Υποδομών, στη ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Αερίου Α.Ε.).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΠΑ Υποδομών και Περιφέρεια αναπτύσσουν δίκτυο αερίου στην Πάτρα

Το έργο συνίσταται στην κατασκευή 120 χλμ. δικτύου διανομής φυσικού αερίου, το οποίο θα τροφοδοτείται από κρυογενικές δεξαμενές και εξοπλισμό επαναεριοποίησης LNG στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η γενναιοδωρία της κυβέρνησης στην Italgas, η Motor Oil και η σύνδεση με Αίγυπτο

Η πρεμούρα για την αύξηση του ρυθμιζόμενου εσόδου της ΔΕΠΑ Υποδομών, τι είπε η Γιέλεν για την εγγύηση καταθέσεων, το stop ΑΔΜΗΕ στην υποθαλάσσια διασύνδεση Ελλάδας - Αιγύπτου και τα παρατράγουδα του προγράμματος «Πράσινη Μετάβαση».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΠΑ Υποδομών: Επενδύσεις που θα ξεπεράσουν τα 750 εκατ. μέχρι το 2027

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι επενδύσεις της εταιρείας μέχρι το 2027 θα επιτρέψουν την ανάπτυξη νέων δικτύων διανομής φυσικού αερίου, εξοπλισμένων με ψηφιακές και «έξυπνες» τεχνολογίες αιχμής.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ιδιωτικοποιήσεις της... χρεοκοπίας: Από τον ΔΕΣΦΑ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πώς ο κρατισμός και οι συνεχείς καθυστερήσεις στις ιδιωτικοποιήσεις οδήγησαν σε πωλήσεις κρατικών εταιρειών στρατηγικής σημασίας για μια... χούφτα ευρώ. Η πώληση του ΔΕΣΦΑ με... επιστρεφόμενο τίμημα και το φιάσκο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
tap-fysiko aerio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το 10% της ΔΕΠΑ Υποδομών αγόρασε ο όμιλος Κοπελούζου από την Italgas

Η πώληση του μεριδίου της Italgas Newco στη Phaeton S.A. πραγματοποιήθηκε σε αξία ιδίων κεφαλαίων περίπου 40 εκατ. ευρώ, με το deal να πραγματοποιείται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΔΕΠΑ Υποδομών παρουσιάζει νέα τεχνολογία ελέγχου δικτύων φυσικού αερίου

Πρόκειται για την τεχνολογία του Picarro Surveyor που παρουσιάστηκε σήμερα από εκπροσώπους της ΔΕΠΑ Υποδομών - η οποία πρόσφατα εντάχθηκε στον Όμιλο της Italgas, - στα στελέχη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δάνειο ύψους 580 εκατ. ευρώ από Eurobank πήρε η ΔΕΠΑ Υποδομών

Η συναλλαγή έχει ως στόχο να παράσχει στη ΔΕΠΑ Υποδομών μια επαρκή χρηματοοικονομική διάρθρωση, μεταξύ άλλων παραγόντων, όσον αφορά τη διάρκεια και το είδος των διαθέσιμων χρηματοπιστωτικών μέσων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπεγράφη η συμφωνία πώλησης της ΔΕΠΑ Υποδομών, επενδύσεις 1,9 δισ.

Η ΔΕΠΑ Υποδομών περνά στην Italgas. Η εταιρεία συμμετέχει στα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου Αττικής, Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας καθώς και στην ΔΕΔΑ που αναπτύσσει τα δίκτυα στην υπόλοιπη χώρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΠΕ - ΤΑΙΠΕΔ: Εν αναμονή της ολοκλήρωσης συναλλαγής για την ΔΕΠΑ Υποδομών

«Αντιλαμβανόμαστε ότι η πιστοποίηση των θυγατρικών της ΔΕΠΑ Υποδομών από την ΡΑΕ, εν όψει της πώλησης  στην Italgas, θα ολοκληρωθεί σύντομα», αναφέρουν στελέχη της πλευράς των πωλητών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επ. Ανταγωνισμού: Ενέκρινε την πώληση της ΔΕΠΑ Υποδομών στην ItalGas

Η συγκέντρωση δεν επιφέρει καμία αλλαγή ούτε στη δομή της αγοράς χονδρικής προμήθειας φυσικού αερίου, ούτε στη δομή της αγοράς λιανικής προμήθειας φυσικού αερίου, τονίζει η Επιτροπή Ανταγωνισμού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η πώληση της ΔΕΠΑ Υποδομών στην Italgas αντί 733 εκατ. ευρώ

Στο χαρτοφυλάκιο της ΔΕΠΑ Υποδομών υπάγεται το 100% της ΕΔΑ Αττικής, το 100% της ΔΕΔΑ, καθώς και το 51% της ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Σύμφωνα με τη διοίκηση της Italgas, την περίοδο 2022-2030 οι επενδύσεις της ΔΕΠΑ Υποδομών θα ανέλθουν σε 1,1 δισ. ευρώ.