ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΙΑΣ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι φέρνει για επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις το υποχρεωτικό IRIS

Το μεγάλο πλεονέκτημα του IRIS είναι ότι διεκπεραιώνει τις συναλλαγές εντός δευτερολέπτων με εξαιρετικά χαμηλό κόστος για τους επαγγελματίες σε σχέση με τα POS. Ποιες δυνατότητες προσφέρουν οι άμεσες πληρωμές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η ΔΙΑΣ τιμήθηκε για το IRIS στα επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

H Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, Σταυρούλα Καμπουρίδου τόνισε πως «στην ΔΙΑΣ δίνουμε ξεχωριστή βαρύτητα στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την διάθεση καινοτόμων υπηρεσιών payments».
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο Stefanos έρχεται, ο real ΣΥΡΙΖΑ «φεύγει» και το πρόβλημα του Κ. Μητσοτάκη

Η απότομη προσγείωση της νομενκλατούρας του ΣΥΡΙΖΑ από τη νίκη Κασσελάκη, οι συνεχείς «ατυχίες» του επιτελικού κράτους που απογοητεύουν τους πολίτες, η Ελλάκτωρ μετά την Αττική Οδό και η νέα θυγατρική της Quest με το βλέμμα στην Κωτσόβολος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται... έκρηξη άμεσων πληρωμών με IRIS: Δωρεάν συναλλαγές έως 500 ευρώ

Νέο ρεκόρ των συναλλαγών IRIS τον Αύγουστο. Τα οφέλη για καταναλωτές, εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες. Παρά τα ρεκόρ, η χώρα μας παραμένει σε πολύ χαμηλή θέση σε σχέση με την Ευρώπη. Τι δείχνει η σύγκριση με την Ινδία.
Agelada-Maria-DIAS
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Μαρία Αγελαδά αναλαμβάνει καθήκοντα HR Manager στη ΔΙΑΣ

Έχει συμπληρώσει περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην ελληνική αγορά, ενώ από το 2015 και μέχρι πρότινος εργαζόταν στην εταιρεία OpenBet, μέλος του Πολυεθνικού ομίλου Endeavor.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρ. Παπακωνσταντίνου: Υπερδιπλασιασμός των άμεσων πληρωμών τον Μάρτιο

Η υποδιοικήτρια της ΤτΕ σημειώνει πως αποτελεί προτεραιότητα η πλήρης υιοθέτηση των άμεσων πληρωμών. Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΔΙΑΣ Στ. Καμπουρίδου αναφέρει ότι εκτιμάται πως το 2026 τα έσοδα παγκοσμίως των payments θα εκτοξευθούν στα 3,3 τρισ. δολάρια.
eshop, e-commerce, online agores, ilektroniko emporio
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ηλεκτρονικές αγορές με QR Code μέσω της υπηρεσίας IRIS Payments

Μέσω της νέας λειτουργικότητας σάρωσης QR Code της υπηρεσίας IRIS Payments, η συναλλαγή ξεκινά και ολοκληρώνεται στο ηλεκτρονικό περιβάλλον του εμπόρου. Οι εισπράξεις καταλήγουν ως πίστωση στον ΙΒΑΝ που τηρεί ο έμπορος στη συνεργαζόμενη τράπεζα.