ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:46:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ξεκίνησε η λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Ελαιώνα

Ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που στοίχισε 13,76 εκατ. ευρώ επιφέρει μία σειρά από περιβαλλοντικά οφέλη, ενώ θα βελτιώσει και τις συνθήκες λειτουργίας του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Μπακογιάννης: Για τρίτη φορά αναβάθμισε ο οίκος Moody's τον Δήμο

Όπως σημειώνει ο διεθνής οίκος αξιολόγησης, το επενδυτικό πρόγραμμα της Αθήνας τα επόμενα χρόνια θα χρηματοδοτηθεί κατά 85% από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους και η πίεση στον ισολογισμό θα είναι περιορισμένη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λειτουργία το νέο Πολυδύναμο Δημοτικό Ιατρείο Πετραλώνων

Το Κέντρο παρέχει στους δημότες πρωτοβάθμια περίθαλψη, που περιλαμβάνει από κλινική εξέταση, συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής και διαγνωστικών εξετάσεων, εκτέλεση ιατρικών και οδοντιατρικών πράξεων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει και πάλι τις πύλες του το δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού

Η επαναλειτουργία του εμβληματικού θεάτρου της πόλης μετά από 15 ολόκληρα χρόνια θα εορταστεί τον Σεπτέμβριο με ένα πλούσιο πρόγραμμα και μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο σπουδαίο συνθετικό έργο του Σταύρου Ξαρχάκου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρέχουν οι διαδικασίες για την αποκατάσταση του σπιτιού της Μαρία Κάλλας

Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω της εταιρείας «Ανάπλαση Αθήνας», έχει προχωρήσει σε προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την αποκατάσταση και ανακατασκευή του ιστορικού κτιρίου επί της οδού Πατησίων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε το πρόγραμμα κάλυψης ενοικίου για ευάλωτους πολίτες του Δ. Αθηναίων

Μέχρι 27 Ιουλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα που δίνει προτεραιότητα σε πολύτεκνες ή τρίτεκνες οικογένειες, σε άτομα με αναπηρία, σε νοικοκυριά στα οποία υπάρχει δικαστική απόφαση έξωσης και σε μονογονεϊκές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση 3,2 εκατ. στο Δήμο Αθηναίων για το Ωδείο Αθηνών

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Ωδείου Αθηνών έκτασης 9 στρεμμάτων που θα ενισχύσει τη βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη και θα συμβάλει στην περιβαλλοντική αναβάθμιση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 17 στρέμματα για δημιουργία χώρων πρασίνου σε Σεπόλια, Ριζούπολη

Πρόκειται για την έκταση 13.475 τ.μ. της ιστορικής ποτοποιίας ΒΟΤΡΥΣ, το οποίο πρόσφατα κατεδαφίστηκε και διαμορφώνεται σε χώρο πρασίνου- καθώς και για ένα οικόπεδο έκτασης 3.811 τ.μ. στη Ριζούπολη.