ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπογραφή σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του ΕΙΕ

Το Κέντρο Αριστείας για τη θεραγνωστική του καρκίνου, αλλά και για άλλες ασθένειες, είναι μοναδικό στη χώρα και στη Ν.Α Ευρώπη, καθώς δεν υπάρχουν αντίστοιχες διαθέσιμες τεχνολογίες.
mosquito
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμηλός ο κίνδυνος για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Κ. Μακεδονία

Από τα πρώτα δεδομένα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τα οποία συγκεντρώθηκαν μέχρι χθες, καταγράφηκε μηδενική θετικότητα παρουσίας του ιού του Δυτικού Νείλου σε ακμαία κουνούπια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Υγείας: Έργα ύψους 80.675.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της εξάρτησης

«Έχουμε πάντα ανοιχτή της πόρτα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε το πρόβλημα της εξάρτησης, σε κάθε στάδιο αυτής, χωρίς διακρίσεις» ανέφερε ο υφυπουργός κ. Δημήτριος Βαρτζόπουλος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2025 θα μπει σε πλήρη λειτουργία το δίκτυο τηλεϊατρικής στην Ελλάδα

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ε. Αγαπηδάκη, σημείωσε πως στο δίκτυο τηλεϊατρικής ενσωματώνονται και μια σειρά από wearable συσκευές και μέχρι το 2025 θα υπάρχουν 3.500 σημεία κατ' οίκον νοσηλείας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόσιαλος: Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής

Όπως σημείωσε ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο Brian Abel-Smith αυτό θα συμβεί λόγω της ανθεκτικότητας των μικροβίων αλλά και του γεγονότος ότι στην Ευρώπη «δεν έχουμε αρκετό οπλοστάσιο στα αντιβιοτικά».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καμπανάκι» από επιστήμονες για την έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα

Η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων απαντάει σε εννέα ερωτήσεις σχετικά με τον κοκκύτη καθώς τα κρούσματα το πρώτο πεντάμηνο του 2024 έχουν φτάσει σε ιστορικά υψηλά. Τί πρέπει να προσέχουν οι γονείς.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπ. Υγείας: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για τα μέτρα προστασίας ενόψει καύσωνα

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας κάλεσε τον διοικητή του ΕΚΑΒ και τους διοικητές των ΥΠΕ να είναι σε αυξημένη ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα προκύψουν.