ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:23:10 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ

koronoios, Self Tests, Corona Virus, Coronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει από σήμερα η διαδικασία self test για όλους τους εργαζόμενους

Υπενθυμίζεται ότι η προμήθεια των self tests πραγματοποιείται δωρεάν από τα φαρμακεία με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ταυτοποίησης.
money, cash, euro
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο σχέδιο για τα χρέη της πανδημίας: Οι 48 δόσεις θα γίνουν 72

Στη νέα ρύθμιση θα ενταχθούν όλες οι οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία που προέκυψαν την περίοδο της πανδημίας, καθώς και αυτές που θα γεννηθούν φέτος με συγκεκριμένα κριτήρια.
GEORGANTAS
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το gov.gr ήρθε στη ζωή μας για να μείνει είναι σύμμαχός του πολίτη

Το κράτος απέδειξε ότι αποτελεί σύμμαχο του πολίτη και του επιχειρηματία, είπε ο κ.Γεωργαντάς και όχι εμπόδιο ή αντίπαλό, όπως στο πρόσφατο παρελθόν, εξαιτίας της γραφειοκρατίας, αγκυλώσεων και εμποδίων στη διαδικασία επικοινωνίας πολιτών με δημόσιες υπηρεσίες.
koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με self test από τις 26 Απριλίου οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο

Όπως αναφέρει η Κοινή Υπουργική Απόφαση, τα self test θα πρέπει να γίνονται μια φορά την εβδομάδα και οι υπάλληλοι θα πρέπει να προσκομίζουν βεβαίωση με τα αποτελέσματα του τεστ. Ποιοι δεν υποχρεούνται να κάνουν self test.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Είκοσι συστάσεις ΟΟΣΑ για την ανάπτυξη, τι λέει για εξυγίανση τραπεζών

Ιδιαίτερη έμφαση από τον Οργανισμό στη βελτίωση της ποιότητας των θεσμών, την ψηφιοποίηση του Δημοσίου και την επιτάχυνση της Δικαιοσύνης. Ταυτίζεται με τις συστάσεις της Τρ. Ελλάδος για το θέμα των τραπεζών.