ΓΔ: 1045.84 1.47% Τζίρος: 66.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΥΠΑ

xrimata, money, metrita, cash, euro

ΔΥΠΑ: Πότε ξεκινά η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα

Oι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν αυτόματα με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους, δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης.
xrimata, money, metrita, cash, euro
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σήμερα το «μπόνους» 300 ευρώ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους

Tο «μπόνους» θεσμοθετήθηκε με τον νόμο «Δουλειές Ξανά» (ν. 4921/2022), με στόχο την ενεργοποίηση των μακροχρόνια ανέργων, μέσω της δημιουργίας επικαιροποιημένου Ψηφιακού Ατομικού Σχεδίου Δράσης.
DYPA, DIPA, YPOYRGEIO ERGASIAS
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινούν οι «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό»: Πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), ανταποκρινόμενη στις πραγματικές ανάγκες της οικονομίας, εγκαινιάζει τώρα έναν νέο κύκλο εκδηλώσεων που έχουν ως στόχο τη γρήγορη κάλυψη μεγάλων αναγκών για προσωπικό σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας.
plirwmes, xrimata, money, epistreptea
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενισχύονται επιπλέον 284 επιχειρήσεις νέων με επιχορήγηση 14.800 ευρώ

Συνολικά 4.383 επιχειρηματικά σχέδια έχουν εγκριθεί, μέχρι σήμερα στη δράση που στοχεύει στην προώθηση της αυτοαπασχόλησης νέων ανέργων ηλικίας 18-29 ετών, μέσω της δημιουργίας βιώσιμων επιχειρήσεων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπ. Πρωτοψάλτης: Η ΔΥΠΑ στηρίζει τις γυναίκες στην αγορά εργασίας

H Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) έχει θέσει ως μία από τις βασικές της προτεραιότητες την άμβλυνση των ανισοτήτων στην κοινωνία και στην αγορά εργασίας., όπως αναφέρει ο διοικητής της υπηρεσίας σε άρθρο του.
ergasia-symfwnia-douleies
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρεκόρ με περισσότερες από 6.000 προσλήψεις μέσω ΔΥΠΑ τον Φεβρουάριο

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία απασχόλησης, σημειώθηκε αύξηση 221% σε ετήσια βάση των νέων θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν. Ποια είναι τα προγράμματα που τρέχουν για 38.900 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας.