ΓΔ: 900.88 0.58% Τζίρος: 34.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:21:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

E-ΕΦΚΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βγήκαν τα ειδοποιητήρια για ασφαλισμένους με παράλληλη απασχόληση

Όπως αναφέρει ο e-ΕΦΚΑ στην ανακοίνωση του, ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών ασφαλισμένων με διπλή απασχόληση. Οι ασφαλισμένοι που θα προκύπτει χρεωστικό θα ξεκινήσουν να καταβάλλουν δόσεις από 31 Αυγούστου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Π. Τσακλόγλου: Μέτρα για την ελάφρυνση των πληγέντων της πανδημίας

Ο υφυπουργός Εργασίας Π. Τσακλόγλου τόνισε πως με την τροπολογία του υπουργείου θα επιλυθεί και το πρόβλημα της ασφαλιστικής τακτοποίησης των εργαζομένων των ναυπηγειών Σκαραμάγκα που είναι σε εκκρεμότητα από το 2013.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς ρυθμίζονται σε 72 δόσεις τα χρέη από τις ασφαλιστικές εισφορές

Σύμφωνα με την τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείο Εργασίας, θα παρέχεται και η δυνατότητα «δεύτερης ευκαιρίας» για να ενταχθεί κάποιος σε καθεστώς ρύθμισης που είχε υπαχθεί αλλά την έχασε την περίοδο της πανδημίας.
Syntaxeis, Syntaxiouxoi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταβολή αναδρομικών μέχρι και 863 ευρώ σε 54.000 συνταξιούχους

Με την πληρωμή αυτή των αναδρομικών πραγματοποιείται και η καταβολή των αυξήσεων για τις συντάξεις του μηνός Αυγούστου. Την Πέμπτη καταβάλλονται αναδρομικά ύψους 10,84 εκατ. ευρώ σε 10.964 συνταξιούχους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

e-ΕΦΚΑ: Επτά σύγχρονες, ηλεκτρονικές υπηρεσίες για οφειλέτες

Οι επτά ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα του φορέα και την ενιαία ψηφιακή πύλη του Δημοσίου gov.gr, εντάσσονται στην στρατηγική του σταδιακού περιορισμού των μετακινήσεων από και προς τα φυσικά υποκαταστήματα.
Kostis Xatzidakis, Kostis Hatzidakis, Ypourgeio Ergasias
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηδάκης: Στόχος η άμεση απονομή συντάξεων και η εξυπηρέτηση πολιτών

Για την επιτάχυνση της απονομής των εκκρεμών συντάξεων, ήδη, μονιμοποιήθηκαν 180 υπάλληλοι, ενώ είναι σε εξέλιξη μία διαδικασία προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ και θα προσληφθούν με συμβάσεις έργου 100 νέοι οικονομολόγοι είπε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

e-ΕΦΚΑ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για πιστοποίηση δικηγόρων - λογιστών

Στο αίτημά τους οι επαγγελματίες πρέπει να καταχωρίζουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, τον ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ και τον τραπεζικό λογαριασμό με αριθμό ΙΒΑΝ, στον οποίο θα εμφανίζονται ως πρώτοι δικαιούχοι.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε εφαρμογή η υπηρεσία myEFKAlive για εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση

Στόχος είναι μέχρι το τέλος του χρόνου να ενταχθούν στην υπηρεσία το σύνολο των νησιωτικών περιοχών της χώρας, καθώς και τμήματα της ηπειρωτικής Ελλάδας και εντός του 2022 να καλύπτεται το σύνολο της επικράτειας.