ΕΒΕΑ

Μίχαλος: Πρωταθλητής στην ΕΕ το ΕΒΕΑ για την άμεση ίδρυση επιχειρήσεων

Η έκθεση «Doing Business 2020» ανέδειξε το ΕΒΕΑ ως πρωταθλητή στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την άμεση ίδρυση επιχειρήσεων, δήλωσε σήμερα ο Κωνσταντίνος Μίχαλος στη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διαπραγμάτευση για μείωση στόχων για το πρωτογενές πλεόνασμα ζητά ο Μίχαλος

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ απαριθμεί μια σειρά από ζητήματα που πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα. Η συστηματική ενίσχυση της ανάπτυξης αποτελεί μονόδρομο, για να μπορέσει η χώρα να επουλώσει τις πληγές της, τονίζει.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σύμφωνο συνεργασίας ΕΒΕΑ και Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής

Σκοπός του Συμφώνου είναι η συνεργασία και η ανάληψη κοινών συνεργειών για την προώθηση, υλοποίηση, ενθάρρυνση και ενεργό στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Αττική.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Μίχαλος: Αναγκαία η βελτίωση τραπεζικής χρηματοδότησης των ΜμΕ

Την στήριξη της Ένωσης Επιμελητηρίων στην προσπάθεια των τραπεζών για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων υπογράμμισε ο κ. Μίχαλος, τονίζοντας τις ανάγκες των ΜμΕ σε τραπεζική χρηματοδότηση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κ. Μίχαλος: Πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες μεταξύ Ελλάδας και Μπαγκλαντές

Δημιουργούνται πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες για επωφελείς συνεργασίες, μεταξύ των επιχειρηματικών κοινοτήτων της Ελλάδας και του Μπαγκλαντές σημείωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κωνσταντίνος Μίχαλος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Μίχαλος: «Αναγκαία η ψηφιακή στρατηγική για τα ευρωπαϊκά νησιά»

Την ανάγκη διαμόρφωσης μιας ευρύτερης ψηφιακής στρατηγικής για τα ευρωπαϊκά νησιά υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, στην ημερίδα με θέμα: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Ευρωπαϊκών Νήσων» που πραγματοποιείται σήμερα στη Μάλτα.