ΓΔ: 904.09 0.09% Τζίρος: 65.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΒΕΑ

Η προώθηση της εξωστρέφειας είναι κεντρική προτεραιότητα του ΕΒΕΑ

Η πρόεδρος Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου αναφέρθηκε στην άρρηκτη σύνδεση εξωστρέφειας και βιώσιμης ανάπτυξης, και τόνισε, ότι για να ευδοκιμήσει το επιχειρείν προϋποθέτει και ικανότητα συμπαραγωγής με εταίρους εκτός Ελλάδος.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο ταλαντούχος Η. Ξηρουχάκης, οι αγανακτισμένοι servicers και οι δαπάνες του ΕΒΕΑ

Η διπλή βράβευση του ΤΧΣ, γιατί ανησυχούν οι servicers με τη νέα εμπλοκή στους πλειστηριασμούς, οι αυξημένες δαπάνες του ΕΒΕΑ, τα κέρδη της Mytilineos, η επιστροφή κεφαλαίου από Ideal, οι όροι της ΑΜΚ της Intrakat, η νέα άνοδος στο ΧΑ, η κυριαρχία Σι Τζινπίνγκ και οι αγορές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου του ΕΒΕΑ

Η κα Κουνενάκη Εφραιμόγλου αποτελεί την πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την θέση του προέδρου του ΕΒΕΑ, αναφέροντας πως θα επικεντρωθεί στην σταθερή αύξηση της προστιθέμενης αξίας που προσφέρει το επιμελητήριο στα μέλη του.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΕΒΕΑ ενισχύει την ανάπτυξη του οικοσυστήματος startup στην Καβάλα

Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καβάλας θα υπάρξουν κοινές δράσεις όπου θα ενισχυθεί το έργο επιχειρηματικών ομάδων καινοτομίας ενώ θα υπάρξουν και κοινές δράσεις συνεργασίας με ακαδημαϊκά ιδρύματα.
Mikromesaies Epixeiriseis, MmE
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρουσιάζεται το Σύστημα για τη Χωρική Ανάλυση της Επιχειρηματικότητας

Το σύστημα αξιοποιεί τα στοιχεία που συλλέγει το Γενικό Εμπορικό Μητρώο και η Ελληνική Στατιστική Αρχή μέσω της ανάλυσης και αναπαράστασής τους, με σκοπό την υποστήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Αττική.
Ιωάννης Μπρατάκος, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών - ΕΒΕΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος ΕΒΕΑ στο συνέδριο της ΝΔ: Παρά τις δυσκολίες προχωρούμε με αισιοδοξία

Μήνυμα αισιοδοξίας και συσπείρωσης έστειλε ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος σε ομιλία του στο πλαίσιο του συνεδρίου του κόμματος.
Ιωάννης Μπρατάκος, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών - ΕΒΕΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Μπρατάκος: Σημαντική στήριξη για τις επιχειρήσεις τα νέα μέτρα

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δίνουν σημαντική στήριξη στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις ώστε να αντιμετωπίσουν την ενεργειακή κρίση και το κύμα ακρίβειας.
Ιωάννης Μπρατάκος, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών - ΕΒΕΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Μπρατάκος: Oι επιχειρήσεις χρειάζονται ανθεκτικά μοντέλα λειτουργίας

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ αναφέρθηκε και στο κατάλληλο περιβάλλον το οποίο οι κυβερνήσεις είναι αρμόδιες να διαμορφώσουν, προκειμένου οι επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που φέρνει το μέλλον.