ΓΔ: 1191.77 -1.45% Τζίρος: 51.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

EBURY

Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Η επιθετική παύση επιτοκίων της Fed οδηγεί την κούρσα του δολαρίου

Οι κεντρικές τράπεζες ελπίζουν ότι τα τρέχοντα επίπεδα των επιτοκίων είναι επαρκή για να θέσουν τον πληθωρισμό σε μια σταθερή πτωτική τροχιά με τα στοιχεία για τον πληθωρισμό που αναμένονται να είναι πλέον πιο σημαντικά από ποτέ.
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Ενισχύεται το δολάριο καθώς η οικονομία ξεπερνά τις προσδοκίες

Σημαντική αυτή η εβδομάδα για τις αγορές καθώς την Τετάρτη ανακοινώνεται ο πληθωρισμός Αυγούστου στις ΗΠΑ και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της ΕΚΤ για τον καθορισμό των επιτοκίων.
Dollar, Dollario, Dolar, Dolario, Dol
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Η πολιτική της Fed θα συνεχίσει να τροφοδοτεί το ράλι για το δολάριο

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι λιγότερο πεπεισμένη από ό,τι φαίνεται να είναι οι αγορές για το ότι ο πληθωρισμός έχει νικηθεί και τα επιτόκια είναι πιθανό να παραμείνουν στο 5% ή πάνω από αυτό.
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Γιατί η ΕΚΤ θα οδηγήσει τελικά σε πτώση την ισοτιμία του ευρώ

Ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ένας ήρεμος μήνας συναλλαγών στις αγορές συναλλάγματος, αλλά το 2023 θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει την εξαίρεση, δεδομένης της συσσωρευμένης αβεβαιότητας. 
Dollar, Dollario, Dolar, Dolario, Dol
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Εν αναμονή των ανακοινώσεων της Fed και της ΕΚΤ για τα επιτόκια

Η συνεδρίαση της Fed στις ΗΠΑ την Τετάρτη ακολουθείται από τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας την Πέμπτη. Και οι δύο αναμένεται να ανακοινώσουν αυξήσεις επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσης.
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Η πτώση των τιμών ενέργειας επιβράδυνε τον πληθωρισμό στη Βρετανία

Όπως αναφέρουν οι αναλυτές της Ebury, ο πληθωρισμός στη Βρετανία υποχώρησε αρκετά χαμηλότερα από τις προβλέψεις των οικονομολόγων και έχει την ευκαιρία τον Ιούλιο να βρεθεί και κάτω από το 7%.
Xrimata, Money, Metrita, Cash, Dolario, Dolar
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Ανακάμπτει το δολάριο, «καταφύγιο» έναντι της αβεβαιότητας

Οι επενδυτές θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη διάσκεψη των κεντρικών τραπεζών στην Πορτογαλία και τις δηλώσεις Λαγκάρντ αλλά και Πάουελ όπου αναμένεται να υπάρξουν ενδείξεις σχετικά με τις επόμενες κινήσεις που θα ακολουθήσουν.