ΓΔ: 914.77 0.35% Τζίρος: 85.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

EBURY

ΑΓΟΡΕΣ

Στο επίκεντρο η συνεδρίαση της ΕΚΤ και τα στοιχεία πληθωρισμού των ΗΠΑ

Σύμφωνα με την Ebury, δεν αναμένεται κάποια αλλαγή στην κατεύθυνση της νομισματικής πολιτικής, ενώ η έκθεση για τον πληθωρισμό του Μαίου στις ΗΠΑ αναμένεται να επηρεάσει τη διαπραγμάτευση νομισμάτων.
currency-agores-markets
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Ξεπέρασε τις προσδοκίες η ανάκαμψη σε ευρωζώνη, ΗΠΑ και Βρετανία

Οι δείκτες PMI της επιχειρηματικής δραστηριότητας σημείωσαν έντονη ανάκαμψη και ξεπέρασαν τις προσδοκίες στην ευρωζώνη, στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που επιβεβαιώνει την αισιόδοξη άποψή για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας φέτος. 
wall street, xrimatistirio, metoxes, stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Η αγορά φαίνεται να απορροφά τις πληθωριστικές πιέσεις στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την Ebury, δυσοίωνο είναι το γεγονός ότι ο πιο σταθερός βασικός δείκτης, που δεν περιλαμβάνει τα τρόφιμα και την ενέργεια, έκανε το μεγαλύτερο άλμα από το 1982. Το τριμηνιαίο επιτόκιο τρέχει τώρα με ετήσιο ρυθμό σχεδόν 5%.
Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
ΑΓΟΡΕΣ

Εbury: Στο επίκεντρο της προσοχής η κίνηση των επιτοκίων στις ΗΠΑ

Η στάση της Federal Reserve έναντι του πληθωρισμού σημαίνει ότι οι παραδοσιακές «σχέσεις» μεταξύ των κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων είναι λιγότερο χρήσιμες τώρα ως οδηγός για το μέλλον, σημειώνει η Ebury.
agores, markets, metoxes, xrimatistirio
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Μεταποίηση και υπηρεσίες «κλειδιά» για την πορεία των αγορών

Οι κορυφαίοι ΡΜΙ δείκτες οικονομικής δραστηριότητας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με την Ebury. Αναμένεται ότι οι δείκτες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρωζώνης θα εκπλήξουν θετικά.
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Η πορεία των εμβολιασμών κρίνει τις εξελίξεις στις αγορές

Οι γρήγοροι ρυθμοί στο πρόγραμμα των εμβολιασμών του Ηνωμένου Βασιλείου αποτυπώνεται στην ανοδική τάση της στερλίνας, δίνοντας έτσι ένα αισιόδοξο μήνυμα. Αντικρουόμενα σημάδια από την οικονομία της ευρωζώνης, μικτά χαρακτηριστικά για το δολάριο ΗΠΑ.