ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ

Οι σπασμωδικές κινήσεις της κυβέρνησης, έκτακτοι φόροι και η ενίσχυση της SKY

Ο κυβερνητικός πανικός για το ρεύμα, οι επιδοτήσεις για την πανδημία σε Aegean και Sky Express, η σύμβαση για την Εγνατία μέσα στο καλοκαίρι στη Βουλή, τα Unicredit onemarkets έρχονται στην Ελλάδα και Cosmote-Nova κατά πειρατών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΙΠΕΔ: Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης της Εγνατίας Οδού

«Η παραχώρηση της Εγνατίας οδού είναι μια θετική εξέλιξη για το Δημόσιο, τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου, τον τουρισμό και το διεθνές εμπόριο» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας, Κωστής Χατζηδάκης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πράσινο» στα νέα διόδια της Εγνατίας, ανοίγει ο δρόμος για τη σύμβαση

Πέφτουν αύριο οι υπογραφές για την Εγνατία Οδό, αφού δρομολογήθηκε η αύξηση της χρέωσης των διοδίων στα 4 λεπτά το χιλιόμετρο. Η καταβολή του τιμήματος των 1,35 δισ. ευρώ αναμένεται στο τέλος του 2024.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ινδοί αναζητούν λιμάνι, dream team στο Πολεμικό Μουσείο και τα κέρδη της Τιτάν

Την απόκτηση ενός λιμένα στη χώρα μας επιδιώκουν οι Ινδοί, οι εκκρεμότητες για την Εγνατία Οδό, η επιχειρηματική Dream team στο Πολεμικό Μουσείο, τα υπερκέρδη της Τιτάν στην Ελλάδα, η Ευρωπαία εισαγγελέας στην επίθεση, Ο Γ. Αυτιάς στην Αμερική, η Theon και οι φασονατζήδες και η Dialectica.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις συντήρησης της Εγνατίας Οδού

Πρόκειται για μία εργολαβία – «κλειδί» που θα διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία και συντήρηση του αυτοκινητόδρομου έως την έναρξη της παραχώρησής του σε ιδιώτη επενδυτή από το Ελληνικό Κράτος.
Patelis, ND, Nea Dymokratia, Nea Dimokratia
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

False alarm στις τράπεζες, «κούρεμα» στην Εγνατία και το φαινόμενο Panik

Η αναφορά του Αλ. Πατέλη στην κερδοφορία των τραπεζών που προκάλεσε συζητήσεις, τι προβλέπει ο προϋπολογισμός για την Εγνατία, πόλεμος για το πράσινο τιμολόγιο και η Σεισάχθεια του ΚΚΕ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει μέχρι τέλος του έτους το θέμα της παραχώρησης της Εγνατίας Οδού

Όπως είπε ο υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Νικ. Ταχιάος, «βλέπουμε έναν ανοιχτό δρόμο και ξεσαλώνουμε, γιατί συνήθως τα περισσότερα δυστυχήματα γίνονται από την υπερβολική ταχύτητα».