ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:26:26 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΧΑΕ

Ο μήνας που «έκαψε» καλές ειδήσεις, η αφύπνιση ΕΕΕ και ΟΤΕ και η Viohalco

Οι προσδοκίες για μια ανάκαμψη πριν λήξει ο Σεπτέμβριος, η προσπάθεια αντίδρασης της Epsilon Net μετά τη δυσάρεστη έκπληξη, η βελτιωμένη εικόνα Coca Cola HBC και ΟΤΕ και οι αποκλίνουσες πορείες των μετοχών του ομίλου Viohalco.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Το ΧΑ σε ζώνη ταλαιπωρίας, το placement της ΕΤΕ και η πίεση σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΧΑΕ

Τα καλά νέα για τα 2,2 δισ. που δεν συγκίνησαν την αγορά, το άλμα του πετρελαίου που φέρνει διεθνείς ανησυχίες, η διάθεση του 20% της Εθνικής, η υστέρηση της μετοχής του ΟΤΕ, η συνεχής πίεση στη ΔΕΗ και οι απώλειες της ΕΧΑΕ.
ΑΓΟΡΕΣ

Έτοιμο για αντεπίθεση το Χρηματιστήριο: Τι αλλάζει με την αναβάθμιση

Επιστροφή στην οικονομική κανονικότητα ύστερα από 13 χρόνια με την αναβάθμιση από την DBRS. Άμεσα οφέλη για τις τράπεζες, κερδίζουν ρευστότητα και καλύτερους όρους δανεισμού. Πώς θα αντιδράσουν οι επενδυτές.
MARKET MAKER

Ο φόβος υπερθέρμανσης, ο ΑΔΜΗΕ, τα συνεχή ρεκόρ ΜΥΤΙΛ και τα χρωστούμενα της ΔΕΗ

Ο φόβος υπερθέρμανσης και το πάθημα του Γκρίνσπαν, το +6,61% του ΑΔΜΗΕ, οι προσδοκίες για ΔΕΗ - ΕΧΑΕ, τα υψηλά της Εθνικής, η μνημειώδης επέλαση της Mytilineos, η Τεχνική Ολυμπιακή και... ραντεβού στις 28 Αυγούστου.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Οι αγοραστές έχουν κέφια, η αντίδραση της ΜΥΤΙΛ και οι διανομές των mezz

Τα νέα μεγάλα κέρδη της αγοράς με άλμα συναλλαγών, οι τραπεζικές μετοχές ξανά στο προσκήνιο, το ριμπάουντ της Mytilineos, η αντίδραση της Fourlis, το άλμα της Epsilon Net, οι ΓΣ των Phoenix και Sunrise για διανομές κερδών και η πολιορκία των 6 ευρώ από την ΕΧΑΕ.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
MARKET MAKER

Το «τρέξιμο» της αγοράς, η αποτίμηση της Aegean, το άλμα της ΕΧΑΕ και η Phoenix

Η προσδοκία έκτακτης αναβάθμισης της Ελλάδας, το υψηλό της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, γιατί δεν είναι υπερβολική η αποτίμηση της Aegean, πώς η ΕΧΑΕ έγινε το ιδανικό στοίχημα, η υστέρηση της Pgoenix Vega, η άνοδος της Intrakat και οι νέοι μέτοχοι και το άλμα της Δομικής Κρήτης.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Η υπεροπλία των αγοραστών, τα κέφια των τραπεζών και η ανάκαμψη του ΟΤΕ

Η πρώτη καθαρά ανοδική συνεδρίαση της μετεκλογικής εβδομάδας, τα 29 πακέτα, η κυριαρχία της Eurobank σε τζίρο, η έξοδος του ΟΤΕ από τη... ζώνη ταλαιπωρίας, το upside της ΕΧΑΕ και το ράλι της Αλουμύλ.