ΓΔ: 863.41 0.42% Τζίρος: 64.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΧΑΕ

ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο «αθόρυβος» Κοντόπουλος, οι τραπεζικές μετοχές και το μεγάλο deal στα σούπερ μάρκετ

Ο δραστήριος νέος CEO της ΕΧΑΕ, η ανώμαλη προσγείωση των προσδοκιών για τις τραπεζικές μετοχές και η συνέχεια, η αναβολή της συνέλευσης της Intralot και τα υπαρξιακά της Intrakat.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εκδήλωση γνωριμίας με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο

Σε φιλικό κλίμα υπουργοί, στελέχη τραπεζών και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και επενδυτών γνωρίστηκαν με τον Γιάννο Κοντόπουλο και παράλληλα αποχαιρέτισαν τον απερχόμενο Σωκράτη Λαζαρίζη
xrimastirio, agores, xa, metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Χρηματιστήριο: Από την ακραία απαξίωση στο στοίχημα της αναγέννησης

Το «τραύμα» του '99, η μεγάλη περιπέτεια της οικονομικής κρίσης και η μαζική έξοδος εισηγμένων εταιρειών και επενδυτών από το Χρηματιστήριο Αθηνών. Πρόκληση για τη νέα διοίκηση Κοντόπουλου η αναζωογόνηση της αγοράς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Γιάννος Κοντόπουλος νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΧΑΕ

Ο κ. Κοντόπουλος έχει μακρά και επιτυχημένη διεθνή εμπειρία στις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές. Έχει εργαστεί σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις της χρηματαγοράς στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στην Αθήνα.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επαφές Κοντόπουλου στην Αθήνα, η άνευρη αντίδραση της Intralot και οι υδρογονάνθρακες

Οι επιλεκτικές και διακριτικές συναντήσεις του νέου CEO της ΕΧΑΕ, οι χρηματιστηριακές δυσκολίες της Intralot και τα βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα, οι μεγάλοι τζίροι των τραπεζικών μετοχών και οι έρευνες μετ' εμποδίων για υδρογονάνθρακες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΧΑΕ: Παραιτήθηκε ο Μ. Ανδρεάδης από διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών

Μέχρι την επιλογή του στελέχους που θα καλύψει τον ρόλο του αποχωρούντος, χρέη επιτελικού διευθυντή θα εκτελεί ο επιτελικός διευθυντής Χρηματοοικονομικών Νικόλαος Κοσκολέτος.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Γιατί ήρθε στην Αθήνα το αφεντικό της JPMorgan, ο νέος CEO στην ΕΧΑΕ και η Wall Street

Το σχέδιο του Τζέιμι Ντάιμον για την Ελλάδα που θα προκαλέσει αίσθηση, τα ατού και οι αδυναμίες του νέου CEO στην ΕΧΑΕ, η ακραία μεταβλητότητα των αμερικανικών μετοχών και οι βελτιωμένοι βαθμοί της Ελλάδας από την Transparency International.
Hilton Hotel Athens
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η αθόρυβη διεθνοποίηση του ΧΑ, το «λουκέτο» στο Hilton και ο νέος τομέας της Mytilineos

Πώς το Χρηματιστήριο εκμεταλλεύεται τις υποδομές του για να γίνει περιφερειακός παίκτης, η εθελουσία έξοδος για το προσωπικό του Hilton, η επιστροφή της μετοχής του ΟΤΕ στο 2008, η προσφορά της Mytilineos για το ψηφιακό Κτηματολόγιο και η σχέση κρυπτονομισμάτων - μετοχών.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Tο χαμένο στοίχημα για το ΧΑ, τα κέρδη των εφοπλιστών και η Viva Wallet

Η αλλαγή ηγεσίας στην ΕΧΑΕ που δεν έφερε την ανάκαμψη στο ΧΑ, τα κέρδη των εφοπλιστών από το LNG, το τέλος (;) του deal της Viva με την JP Morgan, η «ταλαιπωρία» του ΑΔΜΗΕ και η υποβάθμιση της Intralot που δεν τρόμαξε τους επενδυτές.