ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Στοπ στην αναπαραγωγή τραγουδιών του Φιλ Κόλινς στις συγκεντρώσεις του Τραμπ

Ο Νιλ Γιανγκ και τα συγκροτήματα Dexys Midnight Runners, Panic! At The Disco, The Rolling Stones, Linkin Park έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη ή έχουν προειδοποιήσει ότι θα πάρουν μέτρα για να μην ακούγεται η μουσική τους στην προεκλογική καμπάνια του Τραμπ.
ΔΙΕΘΝΗ

Δεύτερος γύρος εκλογών στα κατεχόμενα

Μουσταφά Ακιντζί και Ερσίν Τατάρ διεκδικούν το χρίσμα του ηγέτη των Τουρκοκυπρίων με τον πρώτο να υποστηρίζει την λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας σε ό,τι αφορά το Κυπριακό και τον δεύτερο την λύση των δύο κρατών.
ΔΙΕΘΝΗ

Σαρωτική νίκη της Άρντερν στη Ν. Ζηλανδία, η αντιπολίτευση παραδέχθηκε την ήττα της

Η ισχυρή εντολή που λαμβάνει η Άρντερν σημαίνει ότι μπορεί να σχηματίσει την πρώτη μονοκομματική κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας εδώ και δεκαετίες και να φέρει εις πέρας την προοδευτική μεταμόρφωση που είχε υποσχεθεί στους πολίτες της χώρας της.
ΔΙΕΘΝΗ

Συνεχίζεται το πολιτικό χάος στο Κιργιστάν, παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός

Το κοινοβούλιο μετά την ανακοίνωση του Μικτιμπέκ Αμπντουλντάγιεφ οτι θα παραιτηθεί εξετάζει την περίπτωση του προσφάτως αποφυλακισθέντα Σαντίρ Ζαπάροφ του εθνικιστικού κόμματος Άτα Ζουρτ.
ΔΙΕΘΝΗ

Αμφιβολίες των Ευρωπαίων για την αξιοπιστία των εκλογών στις ΗΠΑ

Η σύγχυση και τα μπερδεμένα μηνύματα αναφορικά με τη διάγνωση του Τραμπ με κορονοϊό και τη νοσηλεία του έρχονται να προστεθούν στις ανησυχίες για τη διαχείριση του εκλογικού αποτελέσματος.