ΓΔ: 1194.9 -1.19% Τζίρος: 32.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:29:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Εκστρατεία ελέγχων για υπερβολικά κέρδη, κλίμα ανατιμήσεων στην αγορά

Θέμα χρόνου είναι η επιβολή προστίμων για παράβαση του πλαφόν στα περιθώρια κέρδους, ενώ ο ελεγκτικός μηχανισμός του υπουργείου Ανάπτυξης στρέφεται στις λαϊκές, όπου παρατηρούνται κερδοσκοπικές αυξήσεις τιμών.
xrimata, euro, money, cash
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπ. Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο εικονικές εκπτώσεις και κερδοσκοπία

Εντατικοποίηση των ελέγχων από τις υπηρεσίες του υπ. Ανάπτυξης, μετά και από καταγγελίες καταναλωτών, σε όλο το φάσμα του λιανικού εμπορίου αλλά και βιομηχανικών και εισαγωγικών επιχειρήσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καύσωνας και πυρκαγιές δυσκολεύουν τον στόχο των 7 δισ. στις εκπτώσεις

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης η κατανάλωση είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι κυρίως λόγω των αυξημένων τουριστικών ροών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Κάηκε» στη ζέστη ο τζίρος των εκπτώσεων, «όαση» οι τουριστικές περιοχές

Επιβεβαιώθηκε και φέτος ότι την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων οι καταναλωτές προτιμούν τις παραλίες, ενώ υψηλή ήταν η ζήτηση σε περιοχές με τουρισμό, όπως η Πλάκα και το Μοναστηράκι.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αισιοδοξία του εμπορικού κόσμου για αύξηση της κατανάλωσης φέτος

Ο Μάκης Σαββίδης, αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας και αντιπρόεδρος GRECA, δηλώνει ότι οι καταναλωτές έχουν διάθεση να κάνουν τις αγορές τους εκμεταλλευόμενοι τις χαμηλές τιμές παρά το γεγονός ότι το διαθέσιμο εισόδημά τους είναι πιεσμένο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινούν σήμερα οι θερινές εκπτώσεις - Θα διαρκέσουν έως 31 Αυγούστου

Στόχος του λιανικού εμπορίου το φετινό καλοκαίρι είναι ο συνολικός τζίρος του διμήνου Ιουλίου - Αυγούστου να κινηθεί πάνω από τον περυσινό πήχη και να φτάσει φέτος τα 7 δισ. ευρώ, αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Β. Κορκίδης.
Ekptoseis, Sales, Discounts
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αισιοδοξία στους εμπόρους για την περίοδο των θερινών εκπτώσεων

Στα 7 δισ. ευρώ εκτιμούν οι έμποροι ότι μπορεί να φτάσει ο τζίρος της φετινής θερινής εκπτωτικής περιόδου που λήγει στις 31 Αυγούστου και μπορεί να προσφέρει μια «ανάσα» απέναντι στις πληθωριστικές πιέσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένοι οι τζίροι στον εμπορικό κόσμο, μετά τις χειμερινές εκπτώσεις

Ο Μάκης Σαββίδης, αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και αντιπρόεδρος GRECA, τονίζει ότι περίπου το 60% των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας βελτίωσε τον τζίρο κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων σε σχέση με πέρυσι.
Ekptoseis, Discounts, Sales
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χειμερινές εκπτώσεις χωρίς... χειμώνα: Η καλοκαιρία μειώνει τη ζήτηση

Οι έμποροι περιμένουν να επιδεινωθεί ο καιρός για να προχωρήσουν οι καταναλωτές σε περισσότερες αγορές χειμερινών ειδών ένδυσης και υπόδησης. Μειώθηκε κατά 11% πέρυσι ο όγκος πωλήσεων και κατά 6% η αξία τους.