ΓΔ: 1273.48 0.25% Τζίρος: 70.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΒΕΤΙΑ

Oukrania-Kievo-antallagi aixmaloton
ΔΙΕΘΝΗ

Επίσκεψη στο Κίεβο πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Ελβετίας

«Σε συνομιλίες με τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο πρόεδρος Μπέρσετ τόνισε ότι η Ελβετία στέκεται αλληλέγγυα με την Ουκρανία για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και σε περιόδους πολλαπλών ταυτόχρονων κρίσεων», ανέφερε η ελβετική κυβέρνηση.
Aeroplano, Airplane
ΔΙΕΘΝΗ

Ελβετικό αεροπλάνο έφτασε στην Ισπανία χωρίς να κουβαλάει αποσκευές

O εκπρόσωπος των Ελβετικών Αερογραμμών Κέιβιν Αμπαλάμ επιβεβαίωσε ότι το αεροσκάφος το οποίο η Swiss χρησιμοποιούσε για λογαριασμό των αερογραμμών Edelweiss είχε αναχωρήσει με 111 επιβάτες, αλλά καμία βαλίτσα.
ΔΙΕΘΝΗ

Χάκερς έκλεψαν τους αριθμούς των κινητών 2.800 Ελβετών αστυνομικών

Το Εθνικό Κέντρο Κυβερνοασφάλειας (NCSC) ενημέρωσε την αστυνομία της Βέρνης στις 21 Ιουλίου για το σφάλμα ασφαλείας στην εφαρμογή «MobileIron», όμως αν και το πρόβλημα επιλύθηκε γρήγορα, οι πληροφορίες είχαν ήδη διαρρεύσει.
ΔΙΕΘΝΗ

Μεγαλύτερη βιοποικιλότητα προκύπτει μετά από τις δασικές πυρκαγιές

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε το Ομοσπονδιακό Ερευνητικό Ινστιτούτο Έρευνας Δασών, Χιονιού και Τοπίου (WSL) της Ελβετίας, το οποίο ερευνά επί 20 χρόνια την δυναμική της αναγέννησης των καμένων δασών.
ΑΓΟΡΕΣ

Οι 13 μεσαίες ελληνικές μετοχές που έχουν ραντεβού με ξένους θεσμικούς

Το πρώτο road show από τη διοίκηση του ΧΑ στη Γενεύη για μετοχές μεσαίας κεφαλαιοποίησης, ακολουθούν άλλα δύο στο Παρίσι και τη Φρανκφούρτη. Ποιες είναι οι 13 μετοχές και πόσο έχουν αποδώσει φέτος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στους κορυφαίους εναλλακτικούς προορισμούς για Ελβετούς η Κάρπαθος

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ελβετίας τοποθετεί το ελληνικό ακριτικό νησί ανάμεσα στους οκτώ κορυφαίους προορισμούς χωρίς μαζικό τουρισμό. «Προμηνύεται μια πολύ καλή σεζόν» σημειώνει ο αντιδήμαρχος του νησιού.