ΓΔ: 879.23 0.27% Τζίρος: 48.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΒΟ

Ρόδος

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (19/9 - 25/9)

Οι επιχειρήσεις που «υιοθέτησαν» καμένο δάσος, η επέκταση του δικτύου 5G και το «στοπ» στα «χαράτσια» στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ, ήταν μεταξύ των θεμάτων του Business Daily που διαβάστηκαν περισσότερο την περασμένη εβδομάδα.
Δημήτριος Αγγελόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΛΒΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δημ. Αγγελόπουλος: Η ανάπτυξη της ΕΛΒΟ θα βασιστεί σε ελληνικά χέρια

Ο Δημήτριος Αγγελόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΕΛΒΟ μιλάει στο Business Daily για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας, τις πρώτες προσλήψεις και τους επόμενους στόχους μετά την ιδιωτικοποίηση.
ELVO, ELBO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της ΕΛΒΟ από τις SK Group – Plasan – Γλύνης

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της συμφωνίας, το Ελληνικό Δημόσιο διατηρεί το δικαίωμα συμμετοχής με ποσοστό 21% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, συμμετέχοντας στα οφέλη της πορείας ανάπτυξης της νέας ΕΛΒΟ.
ELBO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΒΟ: Με ανανεωμένες δυνατότητες και δικό της περίπτερο στη ΔΕΘ

Στο πλαίσιο αυτό, το περίπτερό της στην Έκθεση περιλαμβάνει μία πρόταση που συνδυάζει τον υπάρχοντα εξοπλισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τις υψηλής τεχνολογίας υβριδικές δυνατότητες του μέλλοντος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη θέση του γενικού διευθυντή της ΕΛΒΟ ο Δ. Αγγελόπουλος

Ο κ. Αγγελόπουλος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Διοίκηση Υποβρυχίων ενώ έχει αναλάβει θέσεις διοίκησης σε σημαντικές επιχειρήσεις όπως τα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ και τον γερμανικό όμιλο Thyssenkrupp Marine Systems.
Adonis Georgiadis, ELBO, ELVO
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σημαντικός ο ρόλος της ΕΛΒΟ στην αμυντική συμφωνία με το Ισραήλ

Όπως τόνισε ο υπ. Ανάπτυξης, επισκεπτόμενος το εργοστάσιο της εταιρείας στη ΒΙΠΕΘ «είμαστε πολύ υπερήφανοι, γιατί πιστεύουμε ότι το εργοστάσιο αυτό ενισχύει την ιδιαιτέρως σημαντική για την Ελλάδα, στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ».
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Πώς θα επιλεγεί ο νέος CEO του ΤΧΣ, η ιστορική εβδομάδα της Mytilineos και η Revolut

Η αναζήτηση διαδόχου του Μ. Τσούρντα με ανοικτή διαδικασία, η πρωτοπορία της Mytilineos στη βιώσιμη ανάπτυξη, η ψηφιακή τράπεζα της Revolut και ο «πονοκέφαλος» της Επ. Κεφαλαιαγοράς με την MLS.
Anakyklosi
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το κυνήγι θησαυρού... στα σκουπίδια, η πώληση της ΕΛΒΟ και η επιστροφή Αλογοσκούφη

Το κρίσιμο Δ.Σ. του ε.ο.αν., το επιστημονικού επιπέδου... ξεκατίνιασμα, τα φιλόδοξα σχέδια για την ΕΛΒΟ, οι ανακοινώσεις της Alpha Bank για το Galaxy και η «ήπια προσαρμογή» Αλογοσκούφη για τα χρέη του κορονοϊού.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταϊκούρας: Οι στόχοι της κυβέρνησης για ΕΑΒ και Ναυπηγεία Σκαραμαγκά 

Ο υπ. Οικονομικών σε ομιλία του στη Βουλή τόνισε ότι βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η αναγέννηση της αμυντικής βιομηχανίας, ενώ αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό για την ΕΛΒΟ.