ΓΔ: 909.17 0.56% Τζίρος: 11.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:37:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΒΟ

Δημήτριος Αγγελόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΛΒΟ

Επιστρέφει στο προσκήνιο η ΕΛΒΟ, τι θα γίνει με τις αμυντικές συμβάσεις

Ο Δημ. Αγγελόπουλος, γενικός διευθυντής της ΕΛΒΟ, μίλησε στο Businessdaily.gr για το παρόν και το μέλλον της εταιρείας με τη συμμετοχή νέων επενδυτών, για τη συνεργασία με την ΕΛΤΡΑΚ και τη διεκδίκηση αμυντικών προγραμμάτων.
ELVO, ELBO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εφικτή αλλά και επιβεβλημένη η ένταξη της ΕΛΒΟ στον ΣΕΚΠΥ

Η ένταξη της εταιρείας στον Σύνδεσμο έρχεται ενάμιση χρόνο μετά τη μεταβίβαση της μέσω διεθνούς διαγωνισμού στην κοινοπραξία των νέων μετόχων, η οποία έδωσε διέξοδο στην 6ετή αδράνεια που είχε περιέλθει.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το deal της ΕΛΒΟ, η σύγκριση ΧΑ - ξένων αγορών και το δράμα του ευρώ με το ελβετικό

Η διεθνής συνεργασία που ετοιμάζει η Plasan για την ΕΛΒΟ, τι δείχνει η σύγκριση του Γενικού Δείκτη με Ευρώπη και ΗΠΑ, οι πλούσιες παροχές του ΟΠΑΠ στους μετόχους και το ιστορικό χαμηλό του ευρώ έναντι του ελβετικού φράγκου.
Staikouras, Ypourgeio Oikonomikon, YPOIK
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χ. Σταϊκούρας: Τον Απρίλιο θα είναι έτοιμο το πρωτότυπο ελληνικό drone

Ο υπ. Οικονομικών σημείωσε πως βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα «Αρχύτας» με τις εργασίες να προχωρούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Στα 3,4 δισ. ευρώ οι πληρωμές για αγορές οπλικών συστημάτων το 2022.
ELVO, ELBO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Epsilon SingularLogic οδηγεί την ψηφιακή αναβάθμιση της ΕΛΒΟ

Ένα ακόμα βήμα κάνει η ΕΛΒΟ μετά την επανεκκίνησή της, αυτή τη φορά με την ανάπτυξη της ψηφιακής της υποδομής που ανέθεσε στην Epsilon SingularLogic. Ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα που θα προσφέρει πολλές δυνατότητες.
Ρόδος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (19/9 - 25/9)

Οι επιχειρήσεις που «υιοθέτησαν» καμένο δάσος, η επέκταση του δικτύου 5G και το «στοπ» στα «χαράτσια» στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ, ήταν μεταξύ των θεμάτων του Business Daily που διαβάστηκαν περισσότερο την περασμένη εβδομάδα.
Δημήτριος Αγγελόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΛΒΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δημ. Αγγελόπουλος: Η ανάπτυξη της ΕΛΒΟ θα βασιστεί σε ελληνικά χέρια

Ο Δημήτριος Αγγελόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΕΛΒΟ μιλάει στο Business Daily για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας, τις πρώτες προσλήψεις και τους επόμενους στόχους μετά την ιδιωτικοποίηση.
ELVO, ELBO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της ΕΛΒΟ από τις SK Group – Plasan – Γλύνης

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της συμφωνίας, το Ελληνικό Δημόσιο διατηρεί το δικαίωμα συμμετοχής με ποσοστό 21% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, συμμετέχοντας στα οφέλη της πορείας ανάπτυξης της νέας ΕΛΒΟ.
ELBO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΒΟ: Με ανανεωμένες δυνατότητες και δικό της περίπτερο στη ΔΕΘ

Στο πλαίσιο αυτό, το περίπτερό της στην Έκθεση περιλαμβάνει μία πρόταση που συνδυάζει τον υπάρχοντα εξοπλισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τις υψηλής τεχνολογίας υβριδικές δυνατότητες του μέλλοντος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη θέση του γενικού διευθυντή της ΕΛΒΟ ο Δ. Αγγελόπουλος

Ο κ. Αγγελόπουλος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Διοίκηση Υποβρυχίων ενώ έχει αναλάβει θέσεις διοίκησης σε σημαντικές επιχειρήσεις όπως τα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ και τον γερμανικό όμιλο Thyssenkrupp Marine Systems.
Adonis Georgiadis, ELBO, ELVO
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σημαντικός ο ρόλος της ΕΛΒΟ στην αμυντική συμφωνία με το Ισραήλ

Όπως τόνισε ο υπ. Ανάπτυξης, επισκεπτόμενος το εργοστάσιο της εταιρείας στη ΒΙΠΕΘ «είμαστε πολύ υπερήφανοι, γιατί πιστεύουμε ότι το εργοστάσιο αυτό ενισχύει την ιδιαιτέρως σημαντική για την Ελλάδα, στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ».