ΓΔ: 905.53 -0.29% Τζίρος: 69.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

AUSA 2021-EAB-
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην AUSA 2021, συμμετείχε η ΕΑΒ - Συναντήσεις με αμερικανικούς κολοσσούς

Τα στελέχη της ΕΑΒ, η οποία έχει ήδη κορυφαίες συνεργασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, πραγματοποίησαν συναντήσεις με αμερικανικές εταιρείες όπως η Northrop Grumman, Boeing, Raytheon, Elbit Systems of America, Adventure Aviation, AAR, Alion Science & Technology.
HPA, USA, ELLADA, SIMAIES, FLAGS
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η νέα συμφωνία για αμερικανικές βάσεις: Ποιες περιοχές έχουν κομβικό ρόλο

Οι τέσσερις προϋπάρχουσες θέσεις (Σούδα, Αλεξανδρούπολη, Αεροπορική Βάση Λάρισας, Βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο) θα διπλασιαστούν, με προσθήκη τεσσάρων κοντινών τοποθεσιών στις ήδη υπάρχουσες.
Belharra - Naval Group
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ένεση» έως 2,5 δισ. από τα deal με Γαλλία στην ελληνική βιομηχανία άμυνας

Τι περιμένει η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία από τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας για την απόκτηση αεροσκαφών Rafale και φρεγατών Belharra. Το τίμημα των 8,5 δισ. ευρώ και οι προσδοκίες για επιστροφή έως 30% σε ελληνικές εταιρείες.
Belharra - Naval Group
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσδοκίες για deal με Μακρόν για φρεγάτες, τι θα γίνει με τα Ναυπηγεία

Ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία φέρεται να βρίσκεται η χώρα μας με τη Γαλλία για την απόκτηση των φρεγατών Belharra αλλά και κορβετών Gowind. Πώς επηρεάζεται το σχέδιο διάσωσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας.
Δημήτριος Αγγελόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΛΒΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δημ. Αγγελόπουλος: Η ανάπτυξη της ΕΛΒΟ θα βασιστεί σε ελληνικά χέρια

Ο Δημήτριος Αγγελόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΕΛΒΟ μιλάει στο Business Daily για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας, τις πρώτες προσλήψεις και τους επόμενους στόχους μετά την ιδιωτικοποίηση.