ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:56:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

ellinikos- xrysos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικός Χρυσός: Σε δημόσια διαβούλευση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων

Ανοιχτή και δημόσια παρουσίαση της εμπεριστατωμένης μελέτης, που αποτυπώνει με διαφάνεια και αυξημένο αίσθημα λογοδοσίας, τη συνολική επίδραση της επένδυσης στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.
eldorado-xrysos-gold
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικός Χρυσός: Ο νέος οδικός χάρτης για το έργο στις Σκουριές

Όπως τόνισε ο κ. Χρ. Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Eldorado Gold «στρατηγικός μας στόχος είναι να επενδύσουμε στα Μεταλλεία Κασσάνδρας ώστε η ανάπτυξη και η λειτουργία των δραστηριοτήτων μας να γίνει με βιώσιμο και υπεύθυνο τρόπο».
eldorado-xrysos-gold
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικός Χρυσός: Δημιουργία χώρου Ξηρής Απόθεσης μεταλλευτικών καταλοίπων

Το υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενέκρινε τη Μελέτη των Περιβάλλοντικών Επιπτώσεων για τα Μεταλλεία της Κασσάνδρας, μέσω της οποίας μειώνεται το «αποτύπωμα» στο έργο των Σκουριών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικός Χρυσός: Δέσμευση για υλοποίηση μονάδας μεταλλουργίας

Διπλασιασμό θέσεων εργασίας, αύξηση επενδύσεων για εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη των μεταλλείων κατά 1,9 δισ. δολ. και έσοδα για τα κρατικά ταμεία ύψους 2 δισ. ευρώ σε βάθος 25ετίας από μεταλλευτικά δικαιώματα και τους φόρους βλέπει η Ελληνικός Χρυσός.
kostas-skrekas-energeia
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκρέκας: Σημαντική η νέα επενδυτική συμφωνία με την «Ελληνικός Χρυσός»

Ο υπουργός Περιβάλλοντος επεσήμανε ότι η κυβέρνηση τηρεί την προεκλογική της δέσμευση για προσέλκυση νέων επενδύσεων, στέλνοντας με τη νέα συμφωνία ένα θετικό σήμα προς τους επενδυτές.
eldorado-xrysos-gold
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κατατέθηκε στη Βουλή η επενδυτική συμφωνία με την «Ελληνικός Χρυσός»

Το νομοσχέδιο εισάγεται προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή την ερχόμενη Τετάρτη. Βραχυπρόθεσμος και μακροπρόθεσμος στόχος είναι η άρση όποιας νομικής αμφιβολίας για τη διάρκεια των υφιστάμενων μεταλλευτικών παραχωρήσεων.