ΓΔ: 814.06 -0.32% Τζίρος: 41.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΤΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην επόμενη φάση περνάει ο στρατηγικός μετασχηματισμός των ΕΛΤΑ

Στόχος της διοίκησης των ΕΛΤΑ αποτελεί η δημιουργία ενός ψηφιακού οργανισμού που θα συνδυάζει την καθολική κάλυψη με την διατήρηση όλων των σημείων εξυπηρέτησης αλλά και ψηφιακές λειτουργίας που θα προσφέρουν μια ολιστική λειτουργία.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η ντρίπλα με τα υπερκέρδη, το εύκολο χακάρισμα των ΕΛΤΑ και η αισιοδοξία της Goldman

Τα υπερκέρδη που... δεν είχε το 2021 η ΔΕΗ και ο έλεγχος για το 2022, τα πεπαλαιωμένα συστήματα των ΕΛΤΑ που άφησαν «τρύπες» για τους χάκερ και οι εκτιμήσεις της Goldman Sachs για την πλήρη επάνοδο της Ελλάδας στην αγορά ομολόγων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι υπηρεσίες των ΕΛΤΑ μετά την κυβερνοεπίθεση

Το δίκτυο των Ελληνικών Ταχυδρομείων προσφέρει πλέον όλες τις όλες τις εμπορικές, χρηματοοικονομικές και ταχυδρομικές υπηρεσίες του μετά το ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε στις 20 Μαρτίου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΤΑ: Πιθανές καθυστερήσεις συντάξεων σε 16 περιοχές της χώρας

Έπειτα από ειδοποίηση που έλαβαν από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν πως υπήρξε καθυστέρηση στην προώθηση προς τα ΕΛΤΑ των αιτηθέντων χρηματικών ποσών συντάξεων για 16 περιοχές της χώρας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σταδιακά επανέρχονται τα ΕΛΤΑ σε κανονική λειτουργία μετά την επίθεση χάκερ

Όπως ενημερώνουν τα ΕΛΤΑ προχωράει η πλήρης αποκατάσταση των συστημάτων που αντιμετώπισαν πρόβλημα. Κανονικά θα καταβληθούν οι συντάξεις σε όλη την επικράτεια από την προσεχή Δευτέρα 28 Μαρτίου.
Euros, Money, xrhmata,
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι δύο δείκτες για 4 τράπεζες, το Ταμείο Ανάκαμψης σε slow motion και η ισχύς του ΟΠΑΠ

Πώς το ελληνικό χρηματιστήριο κατέληξε να έχει δύο ίδιους τραπεζικούς δείκτες, οι αργοί ρυθμοί για το Ταμείο Ανάκαμψης που επιβάλλει η ελληνική γραφειοκρατία, τα μηνύματα από την άνοδο του ΟΠΑΠ, η νέα καθυστέρηση για τη ΛΑΡΚΟ και οι αναπάντητες κλήσεις στα ΕΛΤΑ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με προβλήματα λειτουργούν για δεύτερη μέρα τα ΕΛΤΑ μετά την κυβερνοεπίθεση

Κανονικά η διανομή δεμάτων και αλληλογραφίας από τα EΛΤΑ Courier ενώ δεν θα εξυπηρετούνται οι χρηματοοικονομικές λειτουργίες. Στα καταστήματα δεν γίνεται αποστολή αλληλογραφίας ούτε εισπράξεις λογαριασμών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά θα καταβληθούν οι συντάξεις από τα ΕΛΤΑ παρά την κυβερνοεπίθεση

Στη νεότερη ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα αναφέρεται ότι τα ΕΛΤΑ Courier θα εξυπηρετούν όλες τις λειτουργίες πλην των χρηματοοικονομικών. Τι θα γίνει με τα επιδόματα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κλειστά σήμερα τα καταστήματα ΕΛΤΑ, έγιναν στόχος επίθεσης χάκερ

Κυβερνοεπίθεση εκδηλώθηκε στα πληροφοριακά συστήματα των ΕΛΤΑ και γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης της λειτουργίας τους. Προσωρινά δεν λειτουργεί σήμερα το δίκτυο καταστημάτων.