ΓΔ: 1024.75 0.91% Τζίρος: 88.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

Αυξημένο τζίρο προσδοκά η αγορά τις φετινές γιορτές - Ανοικτά σήμερα τα μαγαζιά

Η εφετινή εορταστική κίνηση ξεκίνησε ικανοποιητικά με τους εμπορικούς δρόμους της χώρας να έχουν έντονη κινητικότητα ενώ η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα δίνει περαιτέρω ώθηση στην αγορά.
Christmas shopping-katastimata-agora
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αισιοδοξία στον εμπορικό κόσμο φέρνει η αυξημένη εορταστική κίνηση

Την ίδια στιγμή αυξάνεται η κίνηση και στα σούπερ μάρκετ με τους καταναλωτές να αξιοποιούν τις προσφορές και το καλάθι του νοικοκυριού για να οργανώσουν εγκαίρως το εορταστικό τραπέζι.
eshop, e-commerce, online agores, ilektroniko emporio
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μοιρασμένη η κίνηση σε e-shop και φυσικά καταστήματα μετά την πανδημία

Ξεκινώντας από την περίοδο των διαδοχικών lockdowns, οι καταναλωτές μείωσαν τις επισκέψεις στα φυσικά καταστήματα, ενώ σημαντικές μερίδες του πληθυσμού, που δεν είχαν μεγάλη σχετική εμπειρία, εξοικειώθηκαν με την online αγορά.
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Οι εξαγωγές σιτηρών θα φτάσουν τον Αύγουστο σε προπολεμικά επίπεδα

Η Ουκρανία εξήγαγε περίπου 5 εκατομμύρια τόνους κάθε μήνα, μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου όταν η Ρωσία εξαπέλυσε την επίθεση που αρχικά έβαλε φρένο και στη συνέχεια διέκοψε τις εξαγωγές της.
vamvaki-bambaki
ΑΓΟΡΕΣ

Δοκιμάζει τις αντοχές και των βαμβακοπαραγωγών η κλιματική αλλαγή

Η ξηρασία σε ΗΠΑ και Βραζιλία, δύο από τους κορυφαίους εξαγωγείς του εμπορεύματος, οδηγούν όχι μόνο σε περιορισμό της παραγωγής, των αποθεμάτων βαμαβακιού αλλά και σε «πτώση» της ποιότητας.
lithuania
ΔΙΕΘΝΗ

Λιθουανία: Άρση της απαγόρευσης μεταφοράς εμπορευμάτων προς το Καλίνινγκραντ

Σύμφωνα με ρώσους αξιωματούχους, η απαγόρευση είχε επηρεάσει έως και τις μισές αποστολές εμπορευμάτων προς το Καλίνινγκραντ, αν και οι λιθουανικές αρχές υπολόγιζαν πως μόνο το 15% είχε πληγεί.
italia
ΔΙΕΘΝΗ

Νέα αύξηση των τιμών στην Ιταλία - Κοστίζουν περισσότερο και οι διακοπές

Σε ό,τι αφορά τις θερινές διακοπές, η ενοικίαση αυτοκινήτου, φέτος στην Ιταλία κοστίζει 35,5% περισσότερο από την περασμένη χρονιά, το κόστος των ακτοπλοϊκών συνδέσεων αυξήθηκε κατά 18,7%.