ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ENTERPRISE GREECE

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο πρωτογενής τομέας στις προτεραιότητες της Enterprise Greece

Ο αγροδιατροφικός τομέας είναι ύψιστης σημασίας για τις περισσότερες χώρες, λόγω της επιτακτικής ανάγκης εύρεσης λύσεων στο θέμα της επισιτιστικής επάρκειας. Στήριξη ελληνικών εταιρειών που προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Enterprise Greece: Ανακηρύχθηκε καλύτερος φορέας προσέλκυσης επενδύσεων

Τα "Go global Awards" διαθέτουν σημαντική διεθνή αναγνωρισιμότητα και λειτουργούν ως καταλύτης επενδυτικών και εμπορικών εξελίξεων μέσα από τη δυνατότητα που προσφέρουν για ενεργή δικτύωση επιχειρήσεων που επιδιώκουν τη συνεχή εξωστρέφεια.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δυναμικά συμμετείχε η Ελλάδα στην έκθεση Αmerican Film Market

Η παρουσία της χώρας μας στη φετινή διοργάνωση, έδωσε σημαντική ώθηση στην προσπάθεια για προσέλκυση επενδύσεων στον οπτικοακουστικό κλάδο, αλλά και για περαιτέρω ενίσχυση της ελληνικής δημιουργικής κοινότητας σε διεθνές επίπεδο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας που ενίσχυσαν τις ξένες επενδύσεις

H γενική γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Βίκυ Λοΐζου, υπογράμμισε ότι επιχειρηματικοί κολοσσοί όπως η Microsoft, Pfizer, Cisco, Digital Realty, Google, έχουν επιλέξει τη χώρα μας για στρατηγικές επενδύσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στη διεθνή αγορά το 42% των πωλήσεων του ελληνικού ναυτιλιακού εξοπλισμού

Οι Έλληνες κατασκευαστές ναυτιλιακού εξοπλισμού συμμετείχαν στην 9η Διεθνή Ναυτιλιακή  Έκθεση SEA ASIA 2023, μια από μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις στο χώρο της ναυπηγικής και του βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μνημόνιο συνεργασίας Enterprise Greece και του ιαπωνικού συνδέσμου JETRO

Η συνεργασία στοχεύει στην ενίσχυση των επενδύσεων και του εμπορίου, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση για επενδυτικές ευκαιρίες και έργα που έχουν οι δύο χώρες, καθώς και θα υπάρξει σύμπραξη δυνάμεων στον τομέα της καινοτομίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτείται από τη θέση του ο Ι. Σμυρλής, κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Ο πρώην πλέον γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών, όπως ανέφερε, θα «επιστρατευθεί» στον εκλογικό αγώνα της κυβερνητικής παράταξης στις επερχόμενες εκλογές.
ependyseis, epixeiriseis, kerdi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενώνουν δυνάμεις για την προσέλκυση επενδυτών, ΕΒΕΑ και Enterprise Greece

Kύριο αντικείμενο του μνημονίου συνεργασίας είναι η τόνωση των δύο βασικών πυλώνων ανάπτυξης της χώρας μας, ήτοι η προσέλκυση επενδύσεων και η προώθηση εξαγωγών στην προοπτική δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.