ΓΔ: 792.26 0.11% Τζίρος: 7.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:49:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ENTERPRISE GREECE

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εργαλειοθήκη για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και επενδύσεων

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Enterprise Greece, Ιωάννης Σμυρλής δίνεται η δυνατότητα διαύλων και πραγματικής επιχειρηματικής συνεργασίας σε πολλές χώρες και σήμερα επωφελούνται επιχειρήσεις που έχουν ήδη ανοίξει νέες προοπτικές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σημαντικές ευκαιρίες στην αγορά της Αμερικής για τους Έλληνες εξαγωγείς

H Ελλάδα, με 42 εκθέτες να έχουν δηλώσει συμμετοχή, είχε την τρίτη μεγαλύτερη εθνική παρουσία ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική που έχουν αναπτύξει οι ελληνικές εξαγωγές τροφίμων.
xrimatodotisi-reustotita-daneia-ependyseis-oikonomia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον για τις επιχειρηματικές σχέσεις Ελλάδας - Σ. Αραβίας

Το Ελληνο-Σαουδαραβικό Επιχειρηματικό Φόρουμ αναμένεται να ολοκληρωθεί με τις άνω των 100 διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων. Από τον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής από 100 και πλέον εταιρείες.
Ενοίκιο, Στεγαστικό δάνειο, ακίνητο, σπίτι, real estate
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ι. Σμυρλής: Τεράστια αύξηση των Άμεσων Ξένων Επενδύσεων στο ελληνικό real estate

Την αξία και την σημερινή κατάσταση του κλάδου του real estate, ανέλυσε ο πρόεδρος της Enterprise Greece και Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας (ΔΟΣΕ), Ιωάννης Σμύρλης, στα πλαίσια της εκδήλωσης του 1ου Real Estate Forum.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Enterprise Greece: Εντυπωσιακή αύξηση σε Άμεσες Ξένες Επενδύσεις

Αυξημένες κατά 74,3% ήταν οι Άμεσες Ξένες Επενδύσεις (ΑΞΕ) το 2021. Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξέδωσε η ΤτΕ οι (καθαρές) εισροές ΑΞΕ στην Ελλάδα το 2021, ξεπέρασαν τα 5 δισ. ευρώ (5.055,9 εκατ. ευρώ), έναντι 2,9 δισ. το ίδιο διάστημα του 2020.