ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ENTERPRISE GREECE

Enterprise Greece: Προτεραιότητα η δυναμική παρουσία στις εκθέσεις

Είναι η 20η συνεχόμενη χρονιά που η Enterprise Greece ανέλαβε την οργάνωση της εθνικής αντιπροσωπείας με περίπτερο 1.100 τ.μ., στη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη έκθεση για όλους τους κλάδους των δομικών υλικών και κατασκευών στη Μέση Ανατολή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δυναμική παρουσία της Enterprise Greece στο διεθνές Συνέδριο IHIF

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων, για τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η χώρα μας, ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες, σημαντικές, εξελίξεις στον κλάδο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες

Πρόκειται για δύο εκθεσιακά events, με την πρώτη να διαμορφώνει τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο παγκοσμίως και τη δεύτερη, να θεωρείται η πιο σημαντική διεθνής, εμπορική έκθεση, στον κλάδο τροφίμων και ποτών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Enterprise Greece βραβεύτηκε για την προώθηση της εξωστρέφειας

O γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών και πρόεδρος της Enterprise Greece, κ. Ιωάννης Σμυρλής ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση και την αναγνώριση του στόχου της εταιρείας που αφορά την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Enterprise: Εγκρίθηκε το πρόγραμμα προώθησης κατεψυγμένων αλιευμάτων

Στόχος του προγράμματος της Enterprise είναι η ενίσχυση της κατανάλωσης και των εξαγωγών των ελληνικών κατεψυγμένων  αλιευμάτων μέσα από ένα καινοτόμο προωθητικό πρόγραμμα στην Ευρώπη και σε τρίτες χώρες.
Tourismos, Turism, Ellada
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται νέος κύκλος διεθνών συνεργασιών στα ελληνικά νησιά

Ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, κ. Σμυρλής ανέφερε ότι μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης δίνεται η ευκαιρία να διευρυνθεί το επενδυτικό σχέδιο. Προτεραιότητα η στήριξη των επιχειρήσεων στα Δυτ. Βαλκάνια.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αγορά σημαντικών ευκαιριών για τις ελληνικές επιχειρήσεις η Ρωσία

Τα πλεονεκτήματα της εν λόγω αγοράς και οι προοπτικές ανάπτυξης που εμφανίζουν οι εξαγωγές μας στους τομείς της ένδυσης, των φαρμάκων, των μετάλλων, του κρασιού και των τυποποιημένων ή κατεψυγμένων τροφίμων αποτελούν μία ευκαιρία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επενδυτικό ενδιαφέρον Αμερικανών για φαρμακευτική κάνναβη στην Ελλάδα

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου της Enterprise, με το νέο νομοσχέδιο που προώθησε η ελληνική κυβέρνηση, ανοίγει ο δρόμος για παραγωγή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης όλων των μορφών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ι. Σμυρλής (Enterprise): Η Ελλάδα βασίζεται στα έσοδα του τουρισμού

«Η προσέλκυση νέων τουριστών στον ιατρικό τομέα, αλλά και ενδεχόμενες ξένες επενδύσεις στον ιδιαίτερα νευραλγικό κλάδο του ιατρικού τουρισμού είναι στο επίκεντρο του ΥΠΕΞ και της Enterprise Greece», ανέφερε ο κ. Σμυρλής.