ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΕΑ: Επικαιροποιημένοι οι Γενικοί Πρακτικοί Οδηγοί για θέματα των ΜμΕ

Τους Οδηγούς επιμελήθηκε η νομική συνεργάτης του επιμελητηρίου Σ. Κλημεντίδη, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα σχετικά αρχεία, αναρτημένα, στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΕΑ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οριζόντια στήριξη των επιχειρήσεων ζητά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

«Προς τη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα αλλά απαιτείται οριζόντια στήριξη όλων των επιχειρήσεων», τονίζει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναγκαία η ρευστότητα για την επανεκκίνηση της οικονομίας

Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα της online συζήτησης που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τόνισε την ανάγκη ενός σχεδίου επανεκκίνησης της οικονομίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΕΑ: Όλοι οι ΚΑΔ που έχουν πληγεί πρέπει να συμπεριληφθούν στη μείωση ενοικίου

Η εξάπλωση του κορονοϊού που έχει οδηγήσει στο να σταματήσουν σχεδόν όλες οι εμπορικές και παραγωγικές δραστηριότητες, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει μία άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ακόμα περισσότεροι επαγγελματικοί κλάδοι θα ενταχθούν σε καθεστώς προστασίας

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γ. Χατζηθεοδοσίου, το αμέσως προσεχές διάστημα πρόκειται να συμπεριληφθούν κι άλλοι ΚΑΔ στα κυβερνητικά μέτρα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός

Τη νέα εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό σκιαγράφησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε ότι οι ξένες αγορές θεωρούν την Ελλάδα έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: Επιστρέφει η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα

«Επιστρέφει η ελεύθερη οικονομία στην Ελλάδα και μαζί με αυτήν και η επιχειρηματικότητα», είπε ο Α. Γεωργιάδης στην απονομή των πρώτων αριστείων επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πέντε κλαδικές μελέτες από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την ICAP

Μελέτες για σχολές οδηγών, φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς θα εκπονήσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με την ICAP ΑΕ.
a' katoikia-spitia-athina
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχέδιο ανάδειξης του ιστορικού κέντρου της Αθήνας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πρότεινε τη συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, για τη δημιουργία ενός συστήματος προβολής, των προσφερόμενων υπηρεσιών που αποτελούν και την «συνολική εμπειρία καταναλωτή.