ΓΔ: 1466.73 -0.91% Τζίρος: 74.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Άρχισαν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης με ηλεκτρικό ρεύμα

Η έκτακτη ενίσχυση που λαμβάνουν οι δικαιούχοι κυμαίνεται από 45 έως 480 ευρώ για όλη την περίοδο εφαρμογής του μέτρου και χορηγείται σε έναντι ή εκκαθαριστικό λογαριασμό, ο οποίος εκδίδεται από τον εκάστοτε προμηθευτή.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα της υποβολής αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης

Οι δικαιούχοι έχουν προθεσμία να υποβάλλουν αιτήσεις έως και τις 8 Δεκεμβρίου, ενώ έως τις 22 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης που εφέτος κυμαίνεται από 100 έως και 1.000 ευρώ.
skylakakis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ειδικό τιμολόγιο ρεύματος χωρίς ρήτρα και νέο επίδομα θέρμανσης

Κοινό τιμολόγιο για όσους δεν ενταχθούν στα προγράμματα των παρόχων. Επίδομα θέρμανσης σε όσους χρησιμοποιούν ρεύμα. Αυστηρά μέτρα για ρευματοκλοπές, διακοπή ηλεκτροδότησης σε στρατηγικούς κακοπληρωτές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέσα Νοεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης, οι δικαιούχοι

Tα ποσά όπως και πέρυσι θα καταβληθούν σε τρεις δόσεις, τέλος Δεκεμβρίου, τέλος Φεβρουαρίου και τέλος Απριλίου. Να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα myθέρμανση θα ανοίξει τις πύλες της στα μέσα του Νοεμβρίου.
oil-thermansi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκίνησε η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, οι αιτήσεις για το επίδομα

Η τιμή του πετρελαίου είναι 10 λεπτά χαμηλότερη σε σύγκριση με την τιμή που διαμορφώθηκε κατά την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ξηλώνει» η κυβέρνηση την ελάφρυνση φόρων στους ελεύθερους επαγγελματίες

Επανεξετάζονται οι αλλαγές που τέθηκαν σε ισχύ το 2020. Αυξάνεται έως τα 10 ευρώ ο φόρος διαμονής, επιβάλλεται ΦΠΑ 6% στις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Ευνοϊκότερα κριτήρια για επίδομα θέρμανσης σε οικογένειες με παιδιά.
oil-thermansi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ακριβό φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης χωρίς την επιδότηση στην αντλία

Στο 1,5 ευρώ αναμένεται να αρχίσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, από 1,1 ευρώ πέρυσι με την επιδότηση στην αντλία που φέτος καταργείται. Το επίδομα θέρμανσης και τα εισοδηματικά όρια.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλαγές στο επίδομα θέρμανσης με κριτήριο την αντοχή του προϋπολογισμού

Δεν αλλάζουν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, ενώ εξετάζεται το ύψος της ενίσχυσης και η οριζόντια επιδότηση στην αντλία. Καταργείται η επιδότηση για μετατροπή του καυστήρα από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο.