ΓΔ: 1200.04 -0.02% Τζίρος: 108.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εργαστήρια για την εκπαίδευση των επιχειρήσεων ετοιμάζει το ΕΒΕΑ

Η πρόεδρος του ΕΒΕΑ Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, τόνισε τη σημασία της υιοθέτησης και εφαρμογής από τις επιχειρήσεις, των αρχών της εταιρικής διακυβέρνησης και της υπεύθυνης και βιώσιμης επιχειρηματικότητας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

EY Ελλάδος: Ανατροπές στο ελληνικό επιχειρείν από την κλιματική κρίση

Οι μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού όσο και οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, απέδειξαν με τον πιο δραματικό τρόπο ότι η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημία στην ελληνική οικονομία.
Prométhée Terra Spatium symfonia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των Prométhée και Terra Spatium

To σχετικό κείμενο στοχεύει εκτός των άλλων στην ανάπτυξη υποδομών και εργαλείων που βοηθούν στην έγκαιρη λήψη αποφάσεων, στηρίζοντας τις επιχειρήσεις των υπηρεσιών σε κρατικό και περιφερειακό επίπεδο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας για επιχειρήσεις προσφέρει η ΔΕΗ

Τα δυο νέα επαγγελματικά προϊόντα επιλέγονται με βάση την πραγματική κατανάλωση της επιχείρησης, ενώ παρέχεται και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τα προγράμματα επιβράβευσης της ΔΕΗ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» - Ωδή στην καινοτομία

Η φετινή εκδήλωση εστιάζει στην καινοτομία και επιβραβεύει τις εταιρείες, οι οποίες αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους, ενισχύοντας την τεχνολογική πρόοδο και τον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Οι ΗΠΑ θέλουν πιο «προβλέψιμο» περιβάλλον για τις εταιρείες τους στην Κίνα

Η υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ επισκέπτεται την Κίνα, στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν να αποκλιμακωθούν οι εντάσεις στη σχέση των δυο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.
ΑΓΟΡΕΣ

Οι διεθνείς οίκοι συνεχίζουν να εμπιστεύονται το Χρηματιστήριο Αθηνών

Η JP Morgan προβλέπει συνέχιση του ράλι της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς, λόγω της σταθερής δυναμικής στις τράπεζες, τις ελκυστικές αποτιμήσεις και το ισχυρό μακροοικονομικό σκηνικό.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιχειρήσεις από γαλλόφωνες χώρες έρχονται για επαφές στην Ελλάδα

Περίπου 80 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα, τις ΑΠΕ, τον κλάδο των φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, των ψηφιακών υπηρεσιών και του βιώσιμου τουρισμού θα έχουν επαφές με αντίστοιχες ελληνικές.