ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 78.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:16:08 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ

ESG

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το ΕΚΠΑ

Το Μνημόνιο έχει ως απώτερο σκοπό την ενίσχυση της εφαρμοσμένης έρευνας, της επιστημονικής γνώσης και της ουσιαστικής άσκησης των φοιτητών σε περιβάλλοντα προσομοίωσης, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού.
Epitropi Kefalaiagoras, Lazarakou
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Β. Λαζαράκου: Πάνω από 1,2 τρισ. έχουν κατευθυνθεί σε «πράσινα» funds

Τις προσπάθειες για ένα κατάλληλο ρυθμιστικό πλαίσιο και μια αποτελεσματική εποπτεία, η οποία θα προωθεί τη ροή κεφαλαίων με στόχο την πράσινη μετάβαση, περιέγραψε η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκλογή Β. Λαζαράκου στο ΔΣ Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΟΟΣΑ

Η Επιτροπή Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΟΟΣΑ ασχολείται με τον συντονισμό και την καθοδήγηση του Οργανισμού στους τομείς της εταιρικής διακυβέρνησης, της εταιρικής χρηματοδότησης και των κρατικών επιχειρήσεων.
Haris Doukas PASOK-KINAL-Dimos Athinaion
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Χρηματιστές στα κάγκελα, τα δέντρα του Δούκα και τα περίεργα του ΥΠΟΙΚ με Aegean

Τα περίεργα μαθηματικά του υπ. Οικονομικών με την κρατική ενίσχυση της Aegean, τα ερωτηματικά για το timing, ο Χ. Δούκας και οι σειρήνες του λαϊκισμού, χρηματιστές στα κάγκελα με την ΕΚ, ο Π. Ξενοκώστας και οι τιμές των πορτοκαλιών.
ΑΓΟΡΕΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Έγκριση στα Ενημερωτικά των Trade Estates - Attica Bank

To ενημερωτικό δελτίο της Trade Estates αφορά τη δημόσια προσφορά νέων μετοχών με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ.
ΑΓΟΡΕΣ

Πότε θα ξεκινήσει η επαναδιαπραγμάτευση της μετοχής της Alpha Bank

Οι χρηματιστηριακές αρχές ζητούν από το ΤΧΣ να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες για την πρόταση της UniCredit και ειδικά για την τιμή αγοράς του πακέτου. Δεν θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση πριν γίνει γνωστή η τιμή αγοράς των μετοχών