ΓΔ: 787.43 1.63% Τζίρος: 68.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΣΙΑ

metoo-ergasia

Σελίδα για την προστασία θυμάτων βίας στους χώρους εργασίας

Μάλιστα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της γυναικείας εργασίας, σημειώνοντας πως η ηγεσία του Υπουργείου προωθεί ανάλογα μέτρα.
ypologistis-ergasia-matia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς η καραντίνα κάνει κακό στα μάτια - Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απόστασή μας από την οθόνη, το βιβλίο ή το αντικείμενο κοντινής εργασίας, θα πρέπει να είναι περίπου μισό μέτρο, ενώ επιβάλλεται να διακόπτουμε την εργασία μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μήδεια»: Τι ισχύει για όσους δεν μπορούν να προσέλθουν στην εργασία τους

Τυχόν διακοπή των συγκοινωνιών και επικινδυνότητα όλων των δρόμων αποτελούν τυπική περίπτωση σπουδαίου λόγου που δικαιολογεί, σύμφωνα με την καλή πίστη, τη μη παροχή της εργασίας, σύμφωνα με το ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τί θα ισχύσει για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας του Φεβρουαρίου

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας μηνός Φεβρουαρίου 2021 για επιχειρήσεις που κλείνουν με εντολή δημόσιας αρχής σε περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου προχώρησε το υπουργείο Εργασίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λύση για το ασφαλιστικό ταμείο των τουριστικών πρακτόρων ζητά ο κλάδος

Ο Σύνδεσμος των τουριστικών γραφείων με ανακοίνωση του απευθύνει έκκληση στον υπουργό Εργασίας να λήξει η «ομηρία» των ασφαλισμένων ώστε να μπορέσουν να εκδώσουν ασφαλιστική ενημερότητα.
euro, metrita, cash, money
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέχρι 31 Μαρτίου το ΣΥΝ - ΕΡΓΑΣΙΑ και νέα στήριξη στον τουρισμό

«Ανάσα» για τους εργαζόμενους του τουρισμού καθώς θα μπορέσουν να λάβουν το επίδομα των 534 ευρώ για Ιανουάριο και Φεβρουάριο, και οι άνεργοι του κλάδου που δεν θα επαναπροσληφθούν, θα λάβουν έκτακτη αποζημίωση.