ΓΔ: 1193.32 -0.90% Τζίρος: 76.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΣΤΙΑΣΗ

Paralia, Xaplostres
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο αυτόφωρο τρεις επιχειρήσεις στη Νάξο για παράνομη κατάληψη αιγιαλού

Οι επιχειρήσεις επανατοποθέτησαν σε παραλίες ομπρέλες και καθίσματα που είχαν εγκατασταθεί παράνομα και είχαν απομακρυνθεί στο πλαίσιο των ελέγχων που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Λουκέτο» σε καταστήματα εστίασης και εμπορίου από ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή

Πρόστιμο ύψους 48.000 ευρώ και λουκέτο 48 ωρών επιβλήθηκε σε τέσσερις επιχειρήσεις εστίασης στην Αθήνα που είχαν... «ξεχάσει» να διαβιβάσουν αποδείξεις αξίας 682.000 ευρώ. Σε Μύκονο και Πάρο τα υπόλοιπα «λουκέτα».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τζίρος πάνω από 600 εκατ. στα fast food με κυριαρχία τριών αλυσίδων

Σαρώνει το fast food στις τάξεις της νεολαίας και όχι μόνο. Οι αλυσίδες θα τρέξουν με μέσο ετήσιο ρυθμό 6% την τριετία 2023-2025. Συνεχής αύξηση πωλήσεων από το 2014 με μόνη εξαίρεση το 2020, λόγω πανδημίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες εργασίας στο beach bar της Ρόδου

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου ξεκαθάρισε ότι η περίπτωση του σερβιτόρου στο νερό πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός, σημειώνοντας ωστόσο πως έχει ζητηθεί να υπάρξει Τεχνική Επιθεώρηση στο νησί.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση 22,8% του τζίρου σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο

Στα 472,6 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών στους κλάδους που συνδέονται με την τουριστική βιομηχανία της χώρας. Την μεγαλύτερη ανάπτυξη σημείωσε η Κέρκυρα ενώ ουραγός έμεινε η Μύκονος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα λουκέτα σε καταστήματα διασκέδασης στη Μύκονο λόγω φοροδιαφυγής

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ μετά το γνωστό νυχτερινό club restaurant όπου σφραγίστηκε γιατί δεν διαβίβαζε αποδείξεις, εντόπισαν ακόμα δυο καταστήματα που... είχαν «ξεχάσει» να διαβιβάσουν πάνω από 400 αποδείξεις.